Tırnağı kanıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kuşumn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuşumn

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun tırnağı içten kanamış mor gibi olmuş tırnak bişey olur mu ne yapmam lazım

Kuşların tırnaklarında damar olur. Ona benziyor. Ama yara varsa ama akıcı kan yoksa bir şey yapmayın. Akıcı kan olursa peçete ile ayağına biraz bası yapın birkaç dakika,tampon gibi yani.

Kuşların tırnaklarında damar olur. Ona benziyor. Ama yara varsa ama akıcı kan yoksa bir şey yapmayın. Akıcı kan olursa peçete ile ayağına biraz bası yapın birkaç dakika,tampon gibi yani.
Tamam çok teşekkür ederim kan içinde zaten dışta bişey yok nasıl yaptı anlamadım zaten

Tamam çok teşekkür ederim kan içinde zaten dışta bişey yok nasıl yaptı anlamadım zaten
Ciddi bir durum görmedim. Peki bu kuş fotodaki durduğu yerde mi duruyor genelde demirde? O ayağını tahriş edebilir. Perdelere, kafes tüllerine dikkat edin,kafes tülü kullanıyorsanız kullanmayın.

Yok kuşum aşırı hareketli bir kuş hiç durmuyor sabah açıyoruz yem yemeye giriyor sadece dışardada yapmış olabilir yani ve tül asla kullanmam perdeyede gitmiyor bi anda yere atlıyor oyuncağını yere atıp ondan oldu diye düşündüm

Olabilir. Yere atlamasın bu tehlikeli. Ona unutturun bu hareketi.

Geri