Babamın veteriner arkadaşıyla görüştüm direkt trikomonas dedi ama emin olamadım değil ise ilacın zararı olur mu? Nidazol yazdı vermeye çekiniyorumDüzenli tıksırma en büyük belirtisi. Tedavisinde biteral ve flagyl kullanılıyor..
Eğer düzenli tıksırma var ise büyük ihtimalle trichomonoiasis. Flagyl ya da biteral tablet alıp kullanmaya başlayın.Babamın veteriner arkadaşıyla görüştüm direkt trikomonas dedi ama emin olamadım değil ise ilacın zararı olur mu? Nidazol yazdı vermeye çekiniyorum
Evet var.Teşekkür ederim siz de olmasanız..Eğer düzenli tıksırma var ise büyük ihtimalle trichomonoiasis. Flagyl ya da biteral tablet alıp kullanmaya başlayın.
Rica ederim. Tedaviye başlayın, zaman kaybetmeden.Evet var.Teşekkür ederim siz de olmasanız..
Tekrar rahatsız ediyorum ama bugün bir damla ağzına damlattım nasıl devam etmeliyim ? Bir suluğa 10 damla diyor ama bana fazla geldiRica ederim. Tedaviye başlayın, zaman kaybetmeden.
Hangi ilaç?Tekrar rahatsız ediyorum ama bugün bir damla ağzına damlattım nasıl devam etmeliyim ? Bir suluğa 10 damla diyor ama bana fazla geldi
Nidazol.Flagyl ile aynı etken maddelere sahiplermiş fakat tan etkileri daha azmışHangi ilaç?
Nidazol da iyidir. Şurup değil mi? Tam dolu suluğa 6 damla yeterli olacaktır..Nidazol.Flagyl ile aynı etken maddelere sahiplermiş fakat tan etkileri daha azmış
Evet şurup.Bugünle birlikte 5 gün devam edeceğim 6 ve 7. Gün vitamin 8.gün probiyotik.Uygun mudur ?Nidazol da iyidir. Şurup değil mi? Tam dolu suluğa 6 damla yeterli olacaktır..
5 gün nidazol, 3 gün probiyotik 3 gün multivitamin.Evet şurup.Bugünle birlikte 5 gün devam edeceğim 6 ve 7. nidazo vitamin 8.gün probiyotik.Uygun mudur ?
Tamam çok teşekkür ederim5 gün nidazol, 3 gün probiyotik 3 gün multivitamin.
Rica ederimTamam çok teşekkür ederim
Merhaba ben tedaviyi bitirdim ama hala tıksırıyor kuş kumu zorla yediriyorum kursak mantarı olsa halsizlik ishal vs olur neredeyse 3 haftadır devam ediyor tıksırması.Durumu kötüye giderdi.Tıksırırken geviş getiriyor kursağından yem çıkarıyor gibiRica ederim
Kafes ortamı veya yemi tozlu ise de tıksırma olabilir.Merhaba ben tedaviyi bitirdim ama hala tıksırıyor kuş kumu zorla yediriyorum kursak mantarı olsa halsizlik ishal vs olur neredeyse 3 haftadır devam ediyor tıksırması.Durumu kötüye giderdi.Tıksırırken geviş getiriyor kursağından yem çıkarıyor gibi
Gerekli diyorlar sindirim içinkuş kumunu neden zorla yediriyorsunuz kuş kumu gerekli bir ürün değil
Tıksırırken yem de çıkarıyor tozdan olduğunu sanmıyorumKafes ortamı veya yemi tozlu ise de tıksırma olabilir.
Kokuyor mu peki?Tıksırırken yem de çıkarıyor tozdan olduğunu sanmıyorum