Yumurta kontrolü yaptın mı? Eğer içlerinde boş olan varsa al altından rahatlasın.Muhabbet kusum 7 adet yumurtası var yanlız hepsını sıgdıramıyor dısarda da kalıyor bazen ne yapcam bazen hepsını sıgdıyor bazen bıtane dısarda kalıyor
Yumurta kontrolü yaptın mı? Eğer içlerinde boş olan varsa al altından rahatlasın.
Boşları al altından sorun kalmaz. Kaç tane boş var?evet bos var almamda bi problem olmaz sa alayım
Boşları al altından sorun kalmaz. Kaç tane boş var?
Tamam al boşları sorun kalmasın2 bos var suanda3 tanesi dolu 2 tane yeni oldugu için bakmadım
Levent Abi orası öyle. En ideali o. Benim takımın biri geçen 8 tane yapınca sağdan soldan topladım yumurtaları Oval çukurlu folluk olmasına rağmenFollukta oval çukurluk olması durumunda işler kolaylaşır. En ideali içine plastik folluk konan yuvalıklardan kullanmaktır.
Levent Abi orası öyle. En ideali o. Benim takımın biri geçen 8 tane yapınca sağdan soldan topladım yumurtaları Oval çukurlu folluk olmasına rağmenBende hemen boşları ayırdım ki rahat etsin diye. Arkadaşın durumda öyle büyük ihtimalle.
Aynen öyle. Ben gerçi o dönem kafesleri komple değiştirdimİlla bir musubet olması gerekiyor işte.
Sonraki kuluçkada yuvalığı folluğu değiştirmek gerek.
Aynen öyle. Ben gerçi o dönem kafesleri komple değiştirdimEn iyi çözüm o oldu
![]()
Kac saatte yumurta bozulur peki
kuş yatarken yumurtanın soguyup bozulcaını dusunmuyorum . mutlaka hepsine yetişmeye calısıyordur .
1-2 saatten fazla yumurtaların üzerinde yatmayı bırakırsa yumurtalar soğur ve içindeki embriyolar ölür.Kac saatte yumurta bozulur peki
Kalmaz sen merak edipte stres yapma. O hepsini çekmeyi bilir altına.Ama gece yatarken karanlıkta oldumu 1 i disarda kaldı nasıl fark edecek onun icin kac saatte bozulur diye sordum
anne aynı anda hepsini altına almaz sırayla çevirir onları muhtemelen sizin gördüğünüz hep aynı yumurta değil