Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuşum tüy dökümünde ona vitamin aldım suyuna koydum yem yemişti suyundan içti sonra elime aldıgımda hapşurdu ve kustu.İlk defa vitaminli su içtigi için olabilir mi? Birde kursagını elledim yem yok gibi geldi.
Medikopet bird vitamin.İshali yok hafif kabarık ama durgun degil.İlk defa kustugunu gördüm onuda suyundan içtikten sonra yaptı.Ama kursagı boş gibi geldi.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:35 -->-> Daha önceki mesaj 12:29 --
Şimdi kafasını geriye çevirip uyumaya koyuldu.Gündüz uyuması normal degil di mi?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:42 -->-> Daha önceki mesaj 12:35 --
benim kuşum tüye girmedi tüyde nasıl oluyorlar bilmiyorm ama. hasta olmuştu, hasta olunca aynı böyle oluyolar. uyukluyo. kustuğunu gördüğüm günün ertesi gün ölü buldum. inşallah sizinki sadece tüydür ne diyeyim. veterinere götürüp kesin sonuca bakabilrsinz.
arkadaşlar ne der bilmem ama benim eski kuşumda üşütmüştü ayakta dahi duramıyordu kafasını yere koyuyordu 3 gün boyunca günde iki kez azıcık aspirinle bal damlattım ağzına birkaç günde toparlandı. tavsiye ederim.Aspirin sadece darı büyüklüğünde olsun