M messevim Meraklı Üye Katılım 29 May 2015 Mesajlar 358 Tepkime puanı 24 5 Şub 2016 #1 Iki kuşum da tüydeler. Bende kendilerini ayırdım. Duyduğuma göre ayırdığımız takdirde tüy bitiminde kızıșmıș oluyorlarmis. JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iki kuşum da tüydeler. Bende kendilerini ayırdım. Duyduğuma göre ayırdığımız takdirde tüy bitiminde kızıșmıș oluyorlarmis. JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 5 Şub 2016 #2 Geçmiş olsun. İlk defa duydum böyle birşey, hayırlı olsun.
M messevim Meraklı Üye Katılım 29 May 2015 Mesajlar 358 Tepkime puanı 24 5 Şub 2016 #3 Levent ACAR' Alıntı: Geçmiş olsun. İlk defa duydum böyle birşey, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsunu ne için dediniz ustam tüy dökme işi kuşlar için yararlı oluyor mu
Levent ACAR' Alıntı: Geçmiş olsun. İlk defa duydum böyle birşey, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsunu ne için dediniz ustam tüy dökme işi kuşlar için yararlı oluyor mu
Yusuf Kürşat AKKUŞ Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 27 May 2013 Mesajlar 11,638 Tepkime puanı 1,112 5 Şub 2016 #4 Tüy dökme yararlı da banyo da verin kuşlarınıza hanımefendi biraz pasakli sanırım
M messevim Meraklı Üye Katılım 29 May 2015 Mesajlar 358 Tepkime puanı 24 5 Şub 2016 #5 Yusuf Kürşat AKKUŞ' Alıntı: Tüy dökme yararlı da banyo da verin kuşlarınıza hanımefendi biraz pasakli sanırım Genişletmek için tıkla ... Hanımefendi hergün kendisi banyo yapıyor zaten. Ama tüy renkleri böyle. JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf Kürşat AKKUŞ' Alıntı: Tüy dökme yararlı da banyo da verin kuşlarınıza hanımefendi biraz pasakli sanırım Genişletmek için tıkla ... Hanımefendi hergün kendisi banyo yapıyor zaten. Ama tüy renkleri böyle. JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi