İki kuşumunda gagasının üst kısmında değişiklik oldu aynı gün kavga ettiklerini sanmıyorum tüy başlangıcı olabilir mi cerenin üstünde hemen
fotograf var mı efenimİki kuşumunda gagasının üst kısmında değişiklik oldu aynı gün kavga ettiklerini sanmıyorum tüy başlangıcı olabilir mi cerenin üstünde hemen
Dişi de aynı şekilde onu çekemedim cerenin üstü aynı amafotograf var mı efenim
ben bi sorun görmedim maşallah benimkide tüye girdiğinde böyle bi dğeişim olmustu sanki eski kuşumdaDişi de aynı şekilde onu çekemedim cerenin üstü aynı ama
Şurda daha net. Cerenin üstündeben bi sorun görmedim maşallah benimkide tüye girdiğinde böyle bi dğeişim olmustu sanki eski kuşumda
ben bi sorun göremedim ustadlarda bir baksın ,bakın bu kaybettiğim kuşum tüye girme sürecinde iken ceresinin üstü farklılasmıstıŞurda daha net. Cerenin üstünde
Evet biraz Bi değişim var benim kuşlarda ancak istemiyorum şuan tüye girmeleriniben bi sorun göremedim ustadlarda bir baksın ,bakın bu kaybettiğim kuşum tüye girme sürecinde iken ceresinin üstü farklılasmıstı
keşke her şey istediğimiz gibi olsaydı bende paşa ölmesin isterdim başka kuşların yüzüne bile bakmazdım ama işte... Merak etmeyin ilginizi kesmeyin güzel besleyin havuç mama takviye verin tüyde oldugunu hissetmeyeceksiniz bileEvet biraz Bi değişim var benim kuşlarda ancak istemiyorum şuan tüye girmelerini![]()
Hepsini yapıyorum hiç bir şeyini eksik etmiyorum. Dişi kuşum yuvalığa giriyor bilmiyorum tüye girerse ilgi kesilir yavru hayallerim suya düşer o yüzden olmasa keşkekeşke her şey istediğimiz gibi olsaydı bende paşa ölmesin isterdim başka kuşların yüzüne bile bakmazdım ama işte... Merak etmeyin ilginizi kesmeyin güzel besleyin havuç mama takviye verin tüyde oldugunu hissetmeyeceksiniz bile![]()
kaç aylıktı kuslarınızHepsini yapıyorum hiç bir şeyini eksik etmiyorum. Dişi kuşum yuvalığa giriyor bilmiyorum tüye girerse ilgi kesilir yavru hayallerim suya düşer o yüzden olmasa keşke![]()
Valla İnanın herkes bişey söylüyor. 4 aylık diyende var 7-8 aylık diyen dekaç aylıktı kuslarınız![]()
öyle ancak bildiğim kadarıyla eğer erken çiftleşirlerse sorun olabiliyormuş yumurtaların boş çıkması gibi inşallah yavrular alırsınız ama iyi anlaşmaları da çok güzelValla İnanın herkes bişey söylüyor. 4 aylık diyende var 7-8 aylık diyen debabamda hayvanları kendi haline bırak dedi taktı yuvalığı sen karışma doğası gereği ne olacaksa olur dedi yuvalığa ilgi hiç yoktu bir iki gündür giriyorlar. Her şeyden babam sorumludur
![]()
İşte ben tamamen onlara bıraktım sonuç olarak zorla olmuyor onlar isterse oluyor. Beni heveslendirmekten başka bişey yapmıyorlaröyle ancak bildiğim kadarıyla eğer erken çiftleşirlerse sorun olabiliyormuş yumurtaların boş çıkması gibi inşallah yavrular alırsınız ama iyi anlaşmaları da çok güzel![]()
Pekala çıkarırım yuvalığı. Size bir soru sorsam. Yavru bir kuş alsam en miniklerinden eğitim için elimde dolansın dursun diye. Bu kuşlarla Yanyana değil ama aynı odada dursa alışır mı bana yoksa alışmaz mıKuşlarınızın ikisi de yavru..Hele sarı olan daha da kucuk..Kafa tüyleri duruor,İlk tüylerini bile atmamışlar.İzin verin hayvanlar önce tüylerini atsın.O kuşlar için en azından 4 ay beklemelisiniz.Yuvalığı çıkarın lütfen.Bu şekilde olur da yumurta olursa dişi erkenden göçer gider,günahtır.
bence alışmaz farklı odalarda bakmanız gerekir birbirlerini duydukları için birbirleriyle konusacak ilgileneceklerdirPekala çıkarırım yuvalığı. Size bir soru sorsam. Yavru bir kuş alsam en miniklerinden eğitim için elimde dolansın dursun diye. Bu kuşlarla Yanyana değil ama aynı odada dursa alışır mı bana yoksa alışmaz mı