B Burak Boyacı Guest 22 Eki 2013 #1 Arkadaslar kusum tuylerini kabartiyor durmadan neden sizce Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Eki 2013
Mert Can YALÇIN Meraklı Üye Katılım 19 Nis 2013 Mesajlar 250 Tepkime puanı 1 22 Eki 2013 #2 Fotoğraf atabilirsen atsana, hasta olmuş olabilir ishal, kusma vs var mı ?
B Burak Boyacı Guest 22 Eki 2013 #3 tabiki koyabilirim bu 3.günü ilk geldiğinde isal vardı oda korkudandı galiba şimdi hiç bişeyi yok sadece tüylerini kabartıyor banada iyice alıştı -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:33 -->-> Daha önceki mesaj 17:17 -- Arkadaslar Yardım Edermisiniz Lütfen Belki Üşüyordur diye ufoyla odayı ısıttım.
tabiki koyabilirim bu 3.günü ilk geldiğinde isal vardı oda korkudandı galiba şimdi hiç bişeyi yok sadece tüylerini kabartıyor banada iyice alıştı -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:33 -->-> Daha önceki mesaj 17:17 -- Arkadaslar Yardım Edermisiniz Lütfen Belki Üşüyordur diye ufoyla odayı ısıttım.
E emre.h Guest 22 Eki 2013 #4 ben bir tane muhabbet kuşu aldım yavru arkadaşımızın koyduğu gibi gagagsı ama dişi mi erkekmi lütfen yazın
ben bir tane muhabbet kuşu aldım yavru arkadaşımızın koyduğu gibi gagagsı ama dişi mi erkekmi lütfen yazın
O Onur ATAR Guest 23 Eki 2013 #6 kuş daha çok yavru, bulunduğu ortam soğuk değilse, ishali yoksa problem yok bence
B Burak Boyacı Guest 23 Eki 2013 #7 soguk tesekkurler bende az once fark etmistim gerekli onlemlri aldm