Tüylerindeki siyah uçlar

ozlmkivi

Yeni Üye
Merhabalar, daha önce de benzer şekilde sormuştum fakat içim hiç rahat edemedi. Kuşumun tüylerinin uçları siyah noktalar halinde olmaya başladı. Fotoğraflarda da yuvarlak içine aldım zoomlayınca belli oluyorlar sırt kısmı da aynı şekilde. Bir de özellikle karın kısmından popoya doğru açılmalar var ordaki tüylerin döküldüğünü görmedim ama azaldığını fark etmeye başladık. Normal bi durum mu? Enerji ve yeme içmesinde hiçbir problem yok. Teşekkür ediyorum şimdiden 🙏🏻

Tüy uçlatındaki siyah lekeler karaciğer rahatsızlığına işaret eder. Karaciğeri desteklemeniz iyi olur. Kuş kilolu görünüyor kilo vermesi de lazım.
Powerchol, carnispeed, sedochol ve glisin kullanmanızı tavsiye ederim. Enzim içerikli bir probiyotik de öneririm.

Tüy uçlatındaki siyah lekeler karaciğer rahatsızlığına işaret eder. Karaciğeri desteklemeniz iyi olur. Kuş kilolu görünüyor kilo vermesi de lazım.
Powerchol, carnispeed, sedochol ve glisin kullanmanızı tavsiye ederim. Enzim içerikli bir probiyotik de öneririm.
Kuşum tohum ağırlıklı besleniyor sebzelere ve pelet yeme yeni alıştırabildim maalesef yemiyordu. Şimdi Sedochol sipariş veriyorum hemen. Probiyotik olarak Röhnfried Entrobac kullanıyoruz. Bu süreçte daha iyi olur deyip önerebileceğiniz başka marka var mı? Glisin içinde aynı şekilde öneri alabilirim. Çok Teşekkür ediyorum.

Probiyotik olarak powerchol olur. Glisin marka farketmez. Kafanıza yatan herhangi bir ürün, marka alabilirsiniz.

Tohum yiyecekse bile bari uyandırılmış formunu yesin. Uyandırma ( çimlendirme ) tarifim sitede mevcut.

Probiyotik olarak powerchol olur. Glisin marka farketmez. Kafanıza yatan herhangi bir ürün, marka alabilirsiniz.

Tohum yiyecekse bile bari uyandırılmış formunu yesin. Uyandırma ( çimlendirme ) tarifim sitede mevcut.
Evet bakıp yapmıştım dün çimlendirilmiş verdim ama yine yediremedik alışma süreci çok uzun oluyor. Meyve sebze sürekli yedirme çabasındayız çocuk gibi 🥺 Tekrar teşekkürler süreci kontrol edeceğim

Geri