Hayri Aras CETIN
Meraklı Üye
İstanbulun neresindesizin hocanArkadaslar aradigim erkek muhabbet kusu buldum ve yetim kalmafigindan ucretsiz sahiplendirmek istiyorum...
Çok ters düşüyorum malesef. Üzüldüm. Ama sahiplenecek kişiye şimdiden hayırlı olsunIstanbul yenidogan
TesekkurlerÇok ters düşüyorum malesef. Üzüldüm. Ama sahiplenecek kişiye şimdiden hayırlı olsun
YenidoganYer neresi hocam ?
Merhabalar uzak olmasaydı sahiplenmek isterdim gaziosmanpasadayim ben ınsallah yakınlarda ii bakabilicek biri sahiplenir
insallah bende bekliyorum bakalim dahiplenecek biri viksin diyeMerhabalar uzak olmasaydı sahiplenmek isterdim gaziosmanpasadayim ben ınsallah yakınlarda ii bakabilicek biri sahiplenir
Yakın olsa ben alirdim parada verirdim sıkıntı olmazdı ama yer mesafesi cokinsallah bende bekliyorum bakalim dahiplenecek biri viksin diye
Paraya gerek yok ustam ya isin ticaretinde emin ol degilim yeterki saglikla bakilabilecegi yeri olsunYakın olsa ben alirdim parada verirdim sıkıntı olmazdı ama yer mesafesi cok6 çiftim var yavaştan sayıyı arttiriorum
Insallah ole bi yer bulursun hobidas kardeşimParaya gerek yok ustam ya isin ticaretinde emin ol degilim yeterki saglikla bakilabilecegi yeri olsun
Sikinti yok kardesim insaAllah...Hocam yenidogan tarafinda oturan bi arkadasim var onunla bir goruseyim olmazsa onunla aldirttirim eger 2 gun icinde alan olmazsa
InsaAllah Kardesim...Insallah ole bi yer bulursun hobidas kardeşim![]()