Karadeniz Pet

İstanbul ucretsiz muhabbet kusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
5 Eki 2021
Mesajlar
13
Tepkime puanı
6
merhaba kafasini surekli sola yatiran bir muhabbet kusu evlat edindim. tuyleri kabarik tombis ama kafasi yan duruo surekli.ilgi ve sevgiyle bakabilcek birine ucretsiz teslim edicem. yenibosna metrobus koprusunden alabilirsiniz. ilgilenenler msj atsin lutfen. foto atamiyorim surekli dosya buyuk diyor. kanatlari beyaz vucudu mor renkte erkek yavru deqil yasini bilmiyorum.
 
Öncelikle sahiplendirme fikri güzel ama boynunun hep yatık durmasını video ya da resim atarsanız hastaysa şayet tedavisini uygulamanız daha kuşunuzun yararına olacaktır.
 
formu gerceten aktif kullanan kullanicilardan biriyim foto/video yuklenmesi gerektigini biliyorum.ama yukleyemiyorum dosya buyuk diyor ve bi uyari daha cikiyor. Bu sitenin sorunu bu, kolay pratik olmamasi. Bu nedenle elimden geldiqince tarif etmeye calistim kusu. Hastaliqi sallabas degil tahminimce cunku kafasini yana koyup kimildamiyor sallamiyor. Bu yuzden alicak olanlar ozelden yazsin cep numarami paylasayim. video foto atayim. Veteriner ucretini karsilayamam. Simdilik tüy sorunu olan kuslari kursak mantarini tedavi edebiliyorum elimden geldigince ama bu yeni ve deqisik bi hastalik veterinere gitmesi lazim belki kulaqinda bir sorun vardir. surekli kafasi sola yatik bilemiyorum.
 
veterinere goturucek birine sahiplendirdim ☆ cok mutluyum kusun artik bir sansi var. Merak ettiqim bisey var bu konuyu actim kapatmak istesem nasil kapatabilirim? konular silinemiyor mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst