Uçuş Sonrası Her Defasinda Kusma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ati3883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İç parazit tedavisi uygulamış mıydık ? Düşük bir ihtimal ama önlem amaçlı bile olsa kullanmak iyi olur. En azından o ihtimali de bertaraf etmiş oluruz.
Kuşun karaciğer probleminde olumlu gelişme var ama düzelmemiş tabiki. Kaka çevresindeki lekelerin sebebi o zaten. Daha önerdiğim rutine devam edin. Yağlı tohumlar, dal darı vermeyin ama kendir tohumu az miktar verin. Egzersizlere de devam.
Karaciğerin toparlanması çok uzun bir süreçtir ve toparlamanın garantisi de yoktur. Ama sizin kuşta olumlu gelişme var bu iyi haber 👍
İç parazit uygulamadik hiç egzersiz devam her gün salıyorum cok fazla yağlı tohumlar vs vermiyorum zayıfladı kuş fit şuan

İvermektin etkwn maddeli bir ense damlası veya nilverm veya eczaneden andazol temin ederek uygulayabilirsiniz.

Buldum hocam

Şükür enerjisinde aman aman bir tatsızlık yok acaba elektrolit vermem gerekir mi

141. Mesaj daha powerchol başlanmamış. Ürat beyaz dışkı yeşil..

Yraım suluğa 15 damla powerchol 6 damla prozim bu gün ve yarın tam doz elekteolit sonrasında yarı doz şeklinde başlayıp devan edin. 15 gün bu şekilde devam edeceğiz.

215. Mesaj powerchol öneriliyor..

@Selçuk YÜKSEL , @BeautiBird , @CazadoR1717
Üstadlarım bugün ikinci gün powermax powerchol 15 damla prozim plus 6 damla yarım ölçü de röhnfried eltrolit dün kafesi temizledim saldım hareket ve yem yemede sorun yok bugün biraz kabarık duruyor sadece kaka da devamlı yaptığı yerde sululuk mevcut kağıt havlu ıslanıyor gibi oluyor

Powercholun 2. Günü kuşta kabarıklık başlamış.

Üstadlarım sabah yine bir miktar hareket vardı ama aksam baya kabarık ve halsiz dal dariyi affetmezdi onu dahi yememiş şimdi saldım neredeyse su kıvamında seffaf yaptı kakasını uygunsa uygulamayı keseyim @Selçuk YÜKSEL bir kaç gün ara vereyim mi yada bu haline ne verebilirim

Ertesi gün daha kötü olmuş.
Powerchol ü kesin o zaman acaba alerji mi yaptı bilemiyorum. Sizin gibi yardımcı olduğum kullanan 4-5 kişi var ilk sizin kuşta tepki oldu. Birkaç gün vermeyelim bakalım tepkisi ne olacak. Sonra bir daha başlarız yine aynı tepkiyi verirse tamamen bırakırız.

Konu alerjiye bağlanmış. Halbuki dozaj fazla olduğu için ve üst üste kullanıldı için döküyor kuşa toksik etki yapıyor..

Powerchol kullanılan diğer konuların linklerini verin hepsini tek tek gösteriyimm.. Amacım kimseye saldırmak değil ortada bir hata sorun veya yanlış uygulama var her ne derseniz. Amacım bunu göstermek. Umarım powerchol kullandırttığınız kuşların önceki ve sonraki durumlarını önceki ve sonraki dışkılarını daha iyi takip ederseniz bundan sonra...

@BeautiBird @Selçuk YÜKSEL

Diğer forumdada aynı şekilde powercholdan sonra kabarıklık halsizlik iştahsızlık ve dışkı bozulması olan bir örnek var. Hatırlıyorsunuz gerçi ama isterseniz yine linkini atarım..

141. Mesaj daha powerchol başlanmamış. Ürat beyaz dışkı yeşil..

215. Mesaj powerchol öneriliyor..

Powercholun 2. Günü kuşta kabarıklık başlamış.

Ertesi gün daha kötü olmuş.

Konu alerjiye bağlanmış. Halbuki dozaj fazla olduğu için ve üst üste kullanıldı için döküyor kuşa toksik etki yapıyor..

Powerchol kullanılan diğer konuların linklerini verin hepsini tek tek gösteriyimm.. Amacım kimseye saldırmak değil ortada bir hata sorun veya yanlış uygulama var her ne derseniz. Amacım bunu göstermek. Umarım powerchol kullandırttığınız kuşların önceki ve sonraki durumlarını önceki ve sonraki dışkılarını daha iyi takip ederseniz bundan sonra...

@BeautiBird @Selçuk YÜKSEL

Diğer forumdada aynı şekilde powercholdan sonra kabarıklık halsizlik iştahsızlık ve dışkı bozulması olan bir örnek var. Hatırlıyorsunuz gerçi ama isterseniz yine linkini atarım..
Tamam hocam uyarılarınızı değerlendireceğim. Aynı dozda ve sürede kullandırdığım birçok kuş örneğini de verme gereği duymuyorum konuyu uzatmamak adına..

Tamam hocam uyarılarınızı değerlendireceğim. Aynı dozda ve sürede kullandırdığım birçok kuş örneğini de verme gereği duymuyorum konuyu uzatmamak adına..

Benim gördüğüm konularda ki kuşlarda durum bu şekilde. Evet belki aynı şekilde kullanıp sorun yaşamayan kuşlarda olabilir. Ne hikmetse forumda bulamadım lütfen o örnekleri verin...

Benim gördüğüm konularda ki kuşlarda durum bu şekilde. Evet belki aynı şekilde kullanıp sorun yaşamayan kuşlarda olabilir. Ne hikmetse forumda bulamadım lütfen o örnekleri verin...
Konuyu ben kapatmaya çalıştıkça siz uzatıyorsunuz. Tamam değerlendireceğim dedim zaten. Böyle dememi örnek veremeyeceğim şekilde yorumlamayın 10 larca örnek verebilirim o ayrı konu ama lütfen uzatmayalım. Sizin de vaktiniz değerlidir eminim.

Konuyu ben kapatmaya çalıştıkça siz uzatıyorsunuz. Tamam değerlendireceğim dedim zaten. Böyle dememi örnek veremeyeceğim şekilde yorumlamayın 10 larca örnek verebilirim o ayrı konu ama lütfen uzatmayalım. Sizin de vaktiniz değerlidir eminim.

Peki hocam ben merakımdan istedim konuları. Eğer ben yanlış yorumluyorsan veya düşünüyorsam bunu anlamak istedim. Konuyu uzatmayalım o zaman yinede özelden mesaj atabilirsiniz isterseniz.. İyi günler..

İyi akşamlar.

Geri