Sevindim hocamBenimde sorun kalmadı hocam şükür kusma vs yok aynı durum bendede olmustu bilirsiniz.![]()
Sevindim hocamBenimde sorun kalmadı hocam şükür kusma vs yok aynı durum bendede olmustu bilirsiniz.![]()
Tamamdir hocam teşekkür ediyorumOt karışım ürününden ayrı bir kaba koyun dilediği kadar yesin. Hangi otları içerdiği belli değil ama sıkıntılı bir ot koymazlar içine. Yeşillik bol bol verin. Powerchol'ü kesmek yerine haftada 3 gün verin. Powerchol onu yoracak bir takviye değil korkmayın.
Artma yada azalma durumu oldumu sürekli böylemiydi hocam. 15-20gündür bu şekildemi yaniÜstadlarım değişik bir ses çıkarıyor son 15 20 gündür ben konuşmak istedigi yada cabaladigi icin diye düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir @Selçuk YÜKSEL
@BeautiBird , @CazadoR1717 kursak mantarı oldu diyen var
Bugün gozlemleyim hocam da cok yogun değil ara ara yapiyor bu hareket ve sesiArtma yada azalma durumu oldumu sürekli böylemiydi hocam. 15-20gündür bu şekildemi yani
Anormal olarak gözlemlediğiniz başka durum varmı dışkılar nasıl, halsizlik gibi bir durum vs.Bugün gozlemleyim hocam da cok yogun değil ara ara yapiyor bu hareket ve sesi
Eski hali yok ama tüy ve iki aylık mantar sonrası karaciğer yaglanma tedavisine veriyorum dışkılar değişiyor yediğine vitamin ve takviyelere göreAnormal olarak gözlemlediğiniz başka durum varmı dışkılar nasıl, halsizlik gibi bir durum vs.
Üstadım neden olabilir anlamadim üşütmesinin imkanı yok cereyan da kalmadı oturması odasında köşede sıcacık yeri inanın anlam veremiyorum hem kusma hem komple kontrol için Kayseri de sağlam bir kanatlı uzmanı veteriner araştırmaya başladimEczaneden %2 lik iyot alıp yarım suluğa 1 damla şeklinde 3 gün verin gelişmeleri yazın antibiyotik başlamak gerekebilir.
Aynen üstadım kusma devam artık onu kabullendim aman başka bir şey olmasın diye gözüne bakıyorum bu ses devamlı değil yarın iyot alıp başlayımSoğuk hasta etmez hocam öyle olsa her kar yağdığında doğada kuş kalmazdı. Troid büyümesi olabilir. İyoru bir deneyin. Veterinere gitseniz antibiyorik yazıp gönderecek. Belki gerek kalmayıp iyotla hallolacak. Bu sizin eski kuş mu karaciğer yağlanması olan kuş ?
Hassas terazi ile hiç tartmadim hocam ama her gün salıp ucuruyorum hareket etsin diye dal dariyi da kestim eskiye göre sanki daha zayıf ama kusma devam ediyor şuan aşırı tüyde iki hafta olacak biraz yorgun sadeceZayıflamadı mı hala ?
Haftada 3 gün 50 ml suya 6 damla prozim plus 15 damla powerchol ek olarak 4 gün de sadece prozim plus 6 damla dogru mudur ustadimHaftada en az 3 gün prozim plus devam ve powerchol devam edin. Hatta prozim plus her gün de olabilir duruma göre.
Evet önce iyot takvşyesi yapıp o sesin kesilip kesilmediğine bakalımiyot dan sonra mi bu şekilde devam edeyim hocam