Uçuş Sonrası Her Defasinda Kusma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ati3883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ot karışım ürününden ayrı bir kaba koyun dilediği kadar yesin. Hangi otları içerdiği belli değil ama sıkıntılı bir ot koymazlar içine. Yeşillik bol bol verin. Powerchol'ü kesmek yerine haftada 3 gün verin. Powerchol onu yoracak bir takviye değil korkmayın.

Anormal olarak gözlemlediğiniz başka durum varmı dışkılar nasıl, halsizlik gibi bir durum vs.
Eski hali yok ama tüy ve iki aylık mantar sonrası karaciğer yaglanma tedavisine veriyorum dışkılar değişiyor yediğine vitamin ve takviyelere göre

Eczaneden %2 lik iyot alıp yarım suluğa 1 damla şeklinde 3 gün verin gelişmeleri yazın antibiyotik başlamak gerekebilir.

Eczaneden %2 lik iyot alıp yarım suluğa 1 damla şeklinde 3 gün verin gelişmeleri yazın antibiyotik başlamak gerekebilir.
Üstadım neden olabilir anlamadim üşütmesinin imkanı yok cereyan da kalmadı oturması odasında köşede sıcacık yeri inanın anlam veremiyorum hem kusma hem komple kontrol için Kayseri de sağlam bir kanatlı uzmanı veteriner araştırmaya başladim

Soğuk hasta etmez hocam öyle olsa her kar yağdığında doğada kuş kalmazdı. Troid büyümesi olabilir. İyoru bir deneyin. Veterinere gitseniz antibiyorik yazıp gönderecek. Belki gerek kalmayıp iyotla hallolacak. Bu sizin eski kuş mu karaciğer yağlanması olan kuş ?

Soğuk hasta etmez hocam öyle olsa her kar yağdığında doğada kuş kalmazdı. Troid büyümesi olabilir. İyoru bir deneyin. Veterinere gitseniz antibiyorik yazıp gönderecek. Belki gerek kalmayıp iyotla hallolacak. Bu sizin eski kuş mu karaciğer yağlanması olan kuş ?
Aynen üstadım kusma devam artık onu kabullendim aman başka bir şey olmasın diye gözüne bakıyorum bu ses devamlı değil yarın iyot alıp başlayım

Haftada en az 3 gün prozim plus devam ve powerchol devam edin. Hatta prozim plus her gün de olabilir duruma göre.

Powerchol 10 damla da olur. Bir süre 15 damla devam etmiştik yanlış hatırlamıyorsam. Carnisspeed de başlayabilirsiniz kilo vermesine de yardımcı olur karaciğere de destektir. Haftada 2 gün de ondan verin. Yağsız az proteinli tohumlarla beslensin bol bol yeşillik ve sebze yesin

@Selçuk YÜKSEL , @BeautiBird
@CazadoR1717
Degerli insanlar kusma cok aman aman kalmasa da hala devam ediyor son 1 aydır hem tüy hem bünye yada hastalık sebebiyle genel de kabarık ve halsiz yeme idare eder bugun iki kaka yapti ikisinde de sanki kan yada kirmizilik vardı

Geri