sercankuş
Yeni Üye
Merhaba dişi kuşum 3 aydır benimle birlikte geçen ay yanına yaşına yakın bi erkek aldım 2 haftadır ayrı kafeslerde birbirlerini görmüyorlar babam bazen ikisinide salıyor artık ne kadar görüşüyorlar bilmiyorum babamın demesi ve bnm 1 2 kere görmem şu şekilde
- dişi erkeği sürekli öpüyor tüylerini karıştırıyor erkeğin erkek uçtuğu zaman dişide peşinden gidiyor sizce eş olmuşlarmıdır birde kafese yuvalık taktım erkeğin olduğu kafese ama hiç oralı olmadı dişide aynı şekilde erkek parmağıma geliyor ufak ufak öpüyorum kaçmıyor ama biraz tedirgin gibi erkek bu kuşlardan yavru alabilirmiyim kuşlar benim yattığım odada duruyor odada televizyon var sadece kafeslerin üstünü örtü ile örttüm yavru almam için ne yapmam lazım
İkisininde yeninde olanla
Nijer
Meyveli yem
Dal darı
Normal yem
Üreme için yem almıştım bunları karıştırıp veriyorum
Erkek hiç ötmüyor
Dişi sürekli ötüyor
Biraz sabırsız birisiyim 2 tane daha kuş almayı düşünüyorum eş olarak alsam mı almasam mı kararsızım
Biraz karışık yazdım sanırım
- dişi erkeği sürekli öpüyor tüylerini karıştırıyor erkeğin erkek uçtuğu zaman dişide peşinden gidiyor sizce eş olmuşlarmıdır birde kafese yuvalık taktım erkeğin olduğu kafese ama hiç oralı olmadı dişide aynı şekilde erkek parmağıma geliyor ufak ufak öpüyorum kaçmıyor ama biraz tedirgin gibi erkek bu kuşlardan yavru alabilirmiyim kuşlar benim yattığım odada duruyor odada televizyon var sadece kafeslerin üstünü örtü ile örttüm yavru almam için ne yapmam lazım
İkisininde yeninde olanla
Nijer
Meyveli yem
Dal darı
Normal yem
Üreme için yem almıştım bunları karıştırıp veriyorum
Erkek hiç ötmüyor
Dişi sürekli ötüyor
Biraz sabırsız birisiyim 2 tane daha kuş almayı düşünüyorum eş olarak alsam mı almasam mı kararsızım
Biraz karışık yazdım sanırım