Bunlar anaç kuş yem kırıyorlardırYalnız dikkat et yem kırabilenlerden al...
İngiliz değil bunlar yerli kuşlar. İngiliz sanıp almayın. Ben sizin yerinizde olsam 50-100 daha fazla verip zevkle yavru alacağım güzel bir takım alırım.
Hayır alırsınız ama iri İngiliz yada kırma kuşların hali başka. Ve üretimhaneden alıyorsanız verimli bir kuş olmama ihtimali yüksekBunlardan zevkle yavru alamaz mıyım orayı anlamadım ?
Bide kuşlar sağlıklı gözüküyor mu ?
Nevzat hocam üretimhanesi olan birisi anlamazmı ırkını başkası tarafından kandırıldığınada pek ihtimal vermiyorum.Kuşlar İngiliz değil. Onu net söyleyebilirim. Eğer kendisi de başkası tarafından kandırılıp bu kuşlar normal muhabbet kuşu olduğunu bilmeden İngiliz diyorsa çok da suçlamam; ama bile bile bu kuşlara İngiliz diyorsa o kişinin bilgilendirmesine güvenmem. Alınan yavrular, kuluçka sayısı ve kuşların sağlığı konusunda verdiği bilgiye de inanmam. Kuşların altında dolu yumurtaları varsa kafes, yuvalık vs. ile veriyorsa 150 TL normal. Ama başta söylediklerimi de göz önünde bulundurmak da lazım.
Bilinçli olarak öyle söyledim. Öncelikle 3-5 çift kuş bakan da üreticiyim diyor. 100 çift bakan da. Bilinçli üretim yapanı da bilinçsiz üretim yapanı da. Kuşu satan hakkında verilecek yargıyı da konuyu açan arkadaşımız versin istedim bir yandan da. Bir de iyi niyetle olaya bakayım dedim. Yani kandırılmış ve durumun farkında olmayan birisi olmasını gönlümden geçirdim. Kısacası bir temenniydi.Nevzat hocam üretimhanesi olan birisi anlamazmı ırkını başkası tarafından kandırıldığınada pek ihtimal vermiyorum.