Slm.evde bir iki çift kuşa parayla alınan sulardan veriyoruz.zaten çok içmiyorlarda.üretimhanelerde su nereden veriliyor.parayla aldıklarını sanmıyorum.çeşme suyumu acaba. @Ayhan OTÇUOĞLU @Sakuram
Hobihanenizi biliyorum.sizden çok bilgi ediniyoruz.Allah razı olsun.tşkler.şu aklıma takılan.şebeke suyu mikroplu filan diyorlar kuşlara vermeyin diyorlar.hasta olmazmı kuşlar .acaba bi işlemdenmi geçiriyorsunuz.bende bi hobihane yapıcam şuan yapım aşamasındayım.bilgi eksiğimi gidermeye çalışıyorum.kuşlar telef olmasın yani.su olayını çözemedimde.Sehir şebeke suyu. Ama benimki üretimhane değil. Hobihane.
Suların dönem dönem mikroplu olma riski var tabii. Ama hastalıkları tanıyıp takibi ve gözlemeyi öğrendiyseniz kuşların dışkı takibiyle durumu düzeltme şansınız olabilir. İçme suyuda kullanılabilir. Oturduğunuz yöredeki suyun güvenilirliğine bağlı bir konu.Hobihanenizi biliyorum.sizden çok bilgi ediniyoruz.Allah razı olsun.tşkler.şu aklıma takılan.şebeke suyu mikroplu filan diyorlar kuşlara vermeyin diyorlar.hasta olmazmı kuşlar .acaba bi işlemdenmi geçiriyorsunuz.bende bi hobihane yapıcam şuan yapım aşamasındayım.bilgi eksiğimi gidermeye çalışıyorum.kuşlar telef olmasın yani.su olayını çözemedimde.
Bizim suların güvenirliliği yokki.cihazla ölçtürdüm %70 mikroplu çıktı.bilgiler için çok tşkler abi hayrlı günler.Suların dönem dönem mikroplu olma riski var tabii. Ama hastalıkları tanıyıp takibi ve gözlemeyi öğrendiyseniz kuşların dışkı takibiyle durumu düzeltme şansınız olabilir. İçme suyuda kullanılabilir. Oturduğunuz yöredeki suyun güvenilirliğine bağlı bir konu.
Bizim suların güvenirliliği yokki.cihazla ölçtürdüm %70 mikroplu çıktı.bilgiler için çok tşkler abi hayrlı günler.
Evet mantıklı .araştırayım ben onu.Arıtma var ise arıtma kullanmanızı öneririm.
İç parazit için Coxidin, vormex gibi ilaçları veterinerden sitrax, flagy gibi ilaçlarıda eczanelerden bulabilirsin.Evet mantıklı.bi araştırayım.ben bu kuşların
Bîtün hastalıklarını bilmiyorum.abi en önemlisini sormayı unuttum.iç ve dış parazit için ne kullanmalıyım.ve nekadar sürede tekrarlamalıyım bit filan olmasın.