polatserkan85
Yeni Üye
mavi kesin dişi de diğerini tam çözemedim daha önden fotoğrafı var mıdır![]()
Lutinolarda cinsiyet terstir. Lutino büyük ihtimalle erkek.bana sarı da dişi gibi geldi şimdi![]()
bana sarı da dişi gibi geldi şimdi![]()
Estagfirullah Taner olur mu oyle sey. Bazen biz de yanilabiliyoruz. Ino larda cinsiyet ters olur ve zor anlasilir. O sebeple bana erkek gibi geldi. [MENTION=17102]polatserkan85[/MENTION] mavi 6 aylik ve uzeri gibi, lutino daha ufak. 3 aylik gibi geldi bana.gökhan hocam benden daha tecrübeli yorumu ona bırakıyorumbenim tam bir bilgim yok
![]()
Estagfirullah Taner olur mu oyle sey. Bazen biz de yanilabiliyoruz. Ino larda cinsiyet ters olur ve zor anlasilir. O sebeple bana erkek gibi geldi. [MENTION=17102]polatserkan85[/MENTION] mavi 6 aylik ve uzeri gibi, lutino daha ufak. 3 aylik gibi geldi bana.
Yok yok terslemis gibi yazmamissin. Yanlista anlamadim dostumyok hocam yanlış anladınız beni cidden benim lutino hakkında bilgim yok özür dilerim terslemiş gibi mi yazmışım cidden öyle bir amacım yoktu hocam![]()
kuş lutıno deıl duble faktor ve bana kalırsa ıkı kusta dişi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:05 -->-> Daha önceki mesaj 03:03 --
resimlerden gözleri siyah gibi görünüyo
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:07 -->-> Daha önceki mesaj 03:05 --
benmi yanlış gördüm acaba
Lutino gözleri kırmızı olur bu lutino değil
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi