Limon&Fıstık
Meraklı Üye
Arkadaşlar belki bilen bilir beni bir çift muhabbet kuşum vardı erkek 6 yaşında dişi 2 yaşında daha önce erkek hiç çiftleşmedi dişiden 1 ağız başka bir erkekten yavru alınmış 5 aydır birlikteler yapmadığım şey kalmadı en son nane vermeye karar verdim ve naneyi verdikten 1-2 gün sonra ilk kez 2 mayıs cuma günü çiftlştiklerini gördüm sonra 3 mayıstada şait oldum ve dişi kuşum 3 mayıs cumartesi akşamı kafese yumurtladı ve yumurta kırılmış yumurtlama anını gördüm erkek çiftleşmek için uğraşırken dişi yumurtayı kafese bıraktı ve kırıldı bende o yumurtayı kafesten çıkardım yemeye alışmasınlar diye neyse 3 mayıs cumartesi yumurtlama olduysa pazartesi tekrar olması lazımdı ama yoktu yumurta salı günü tekrar çiftleştiklerini gördüm ama pazartesi yumurtlaması lazım değil mi ustalar bana yardımcı olabilir mi dışkı büyük kuyruk aşağı yukarı doğru sallanıyor popoda açılma var yavayı kemiriyor gaga taşı kalamar kemiği tüketiyor yuvada baya vakit geçiriyor ama neden tekrar yumurtlamıyor biri bana yardımcı olabilir mi
Yumurta tıkanması olsa ilk yumurtayı da yapamazdı değil mi?

Yumurta tıkanması olsa ilk yumurtayı da yapamazdı değil mi?
Son düzenleme: