Karadeniz Pet

vefat etti

Emreoz

Meraklı Üye
Katılım
18 Haz 2018
Mesajlar
206
Tepkime puanı
31
merhaba,

yazıyorum ama tam da ne diyeceğimi bilemiyorum. Ailecek mahfolduk üzüntüden. Kuşumuz miniğimiz sağlığına kavuştu sanıyorduk bir süredir. Neşeli, iştahlı, canlı yerinde duramayan kıpır kıpır bir afacandı kendisi. Ne versem hapır hupur yiyodu gerçi Biraz zayıftı mamalarla özel yemlerle toparlamaya çalışıyorduk, toparladı sandık. Veterinere kontrole götürdük herşey temiz çıktı, sevindik... uzun lafın kısası her canlının bir ömrü var işte yapacak birşey yok. :oops: kokusu burnumda, sesi kulaklarımda... gittiğin yerde mutlu ol miniğim...
 

Ekli dosyalar

  • minikusum.jpg
    minikusum.jpg
    575.8 KB · Görüntüleme: 109
Cok uzgunum insan kayip yasayinca arkadasini kaybetmis gbi oluyor. İlk kusumda o duyguyu cok net yasadim ve hala ozluyorum.. o yüzden cok ii anliyorum sizi. Tekrar almayi dusunuyomusunuz peki?? Bir de sorum tecrube olarak bize sunlara dikkat edin dediginz seyler varmi? Teşekkürler
 
Allah rahmet eylesin.ne sorunu vardı tam olarak?bu veterinerlerden çok korkuyorum daha bir çözüm sunabilen pek görmedim.
 
Çok sağolun, insanın içi acıyor... biz miniğimizi megabakteri sonucu kurumadan kaybettik, tedavi biteli 2,5 ay kadar olmuştu iştahı, keyfi gayet yerindeydi, herşeyini sürekli virkonla dezenfekte ediyordum, bundan sonra besleyip şişmanlatma gayretindeydik, tek sıkıntısı kusmasıydı onu da eş istediği için yapıyordu büyük ihtimalle çünkü hep belli yerlere çıkarıyordu diye düşünmüştüm.

Perşembe sabah gayet neşeli bir şekilde uğurladı bizi. Akşam eve geldiğimde tüneğinde kabarmış buldum, İshal olmuştu, Cuma veteriner antibiyotik başlattı ancak kuruma tekrar nüksettiğinde çok hızlı ilerliyormuş. gerçekten, Cumartesi akşamı avucumda kaybettim onu... İşte insan elinden geleni yapıyor bir yere kadar... inşallah o güzel bir yere gitti, geride kalan bizlere sabretmek zor.
 

Benzer konular

Geri
Üst