(Video) Sürekli aynı yönde dönüyor kısmi felç

AhmetGndz

Yeni Üye
https://streamable.com/lsj9k0

Sürekli aynı yöne dönüyor. Sağ bacağı, sağ tarafında hareket kısıtlılıģı var ne yapabilirim?
Ne önerirsiniz, neden böyle bir şey olmuş olabilir?

Salmonella,iç parazit vs olabilir. Tedavi uygulamadınız mı hiç? Son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın ve kuştaki başka belirtiler varsa onları da detaylıca yazın kusma zayıflama vs..

Kuşta nörolojik bir problem var. Varsa elinizde ağzına 1 damla multi vitamin damlatın. Ayrıca veterinerden wnroflaksasin etken maddeli bir ilaç ( örn enrocure ) alın ve eve gelir gelmez bir damla damlatın ağzına.

Salmonella,iç parazit vs olabilir. Tedavi uygulamadınız mı hiç? Son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın ve kuştaki başka belirtiler varsa onları da detaylıca yazın kusma zayıflama vs..
Herhangi bir tedavi uygulamadık yanlış bir şey yaparız diye araştırırken siteye denk geldim burada bilen kişilere danışmak istedim.
İlçede olduğum için veteriner desteğine başvuramadım

Kuşta nörolojik bir problem var. Varsa elinizde ağzına 1 damla multi vitamin damlatın. Ayrıca veterinerden wnroflaksasin etken maddeli bir ilaç ( örn enrocure ) alın ve eve gelir gelmez bir damla damlatın ağzına.
Ne kadar süre uygulayalım bunu günde kaç defa acaba?

Herhangi bir çarpma yada travma durumuoldumu bu iki gün içerisinde. Selçuk hocamın dediği gibi nörolojik bir sıkıntı muhtemelen. Sinirsel durum duruyor.

Herhangi bir çarpma yada travma durumuoldumu bu iki gün içerisinde. Selçuk hocamın dediği gibi nörolojik bir sıkıntı muhtemelen. Sinirsel durum duruyor.
Küçük kardeşim var.
Evin içerisinde kanat cirpmasindan hızlı hızlı oradan oraya geçmesinden korktuğu için sürekli kafesinde duruyor sürekli duvara çarpma ihtimali yok.

Sabah akşam bir damla ağzına damlatabilirsiniz. Yada yarım suluğa 4 damla katarak da verebilirsiniz. Damlatmak zor olursa suya katarak verin suyu mümkünse günde 2 kez taze haırlayın her halükarda en geç her sabh yenileyin

Geri