Vik vik gibi ses çıkarması?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aykut..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tahmin ettiğim gibi kuşta bence akciğer sorunu var. Veterinere götürmeniz gerekli. Kuş nefes alamıyor,oksijen verilmesi gerekebilir. Röntgen çektirin iç organlara baktırın. Doktora da kuşun yanında çok sigara içildiğini söyleyin.
Amfizem olmuş bence bu kuş.
Hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz veteriner önerisinde bulunabiliriz belki.
Hocam videodan sonra krize girdi koşa koşa veterinere getirdim şuan hava veriyorlar umarım iyi olur

Kuşu kaybettim maalesef. Buraya Google'dan ulaşıp gören olursa ileride veya forumu bilen okuyup bu sorunu olan varsa benim gibi mallık yapıp kuşunuz yanında sigara içmeyin. Sigara dahi içmeyip yine de bu sesi yapıyorsa gidip hemen bir röntgen çektirin, oyalanmayın. 6 senelik arkadaşınızı benim gibi kaybedersiniz sonra. Burada ki yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Kuşu kaybettim maalesef. Buraya Google'dan ulaşıp gören olursa ileride veya forumu bilen okuyup bu sorunu olan varsa benim gibi mallık yapıp kuşunuz yanında sigara içmeyin. Sigara dahi içmeyip yine de bu sesi yapıyorsa gidip hemen bir röntgen çektirin, oyalanmayın. 6 senelik arkadaşınızı benim gibi kaybedersiniz sonra. Burada ki yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Kaybınız için üzüldüm. 😔

Başınız sağolsun.. Ama şunu söyleyim tek başına sigara etkili değil. Altta yatan bir hastalık da var mutlaka.

Başınız sağolsun.. Ama şunu söyleyim tek başına sigara etkili değil. Altta yatan bir hastalık da var mutlaka.
Hocam illaki vardır belki ama cidden kafes tepemde ben altında sigara içtim 2, 2.5 sene.. hocam bide iğne yaptı hayvana ya ben o anki aklımla niye yapıyorsun falan demedim ama kuşa iğne yapılır mi?

Geri