Vilmectin alternatifi?

deksar

Yeni Üye
Merhabalar, üstadlarım Vilmectin internette aradığımda bulamıyorum. Forumda önerilen isim bu olduğu için bunda ısrarım, fakat stoklarda görünmüyor. Alternatif olarak bir öneriniz olabilir mi?

Muhabbet kuşu, kanarya ve ispinozlarım için bu parazit ilacını kullanmayı düşünüyorum. Herhangi bir belirti görmüyor olsam dahi, önlem amaçlı.

Sevgiler.

ivermektin etken maddeli ilaclara bakabilirsiniz isterseniz ama vilmectin büyükbaş hayvan veterinerlerinde bulunuyor. enjektorle ya da isterseniz kutuyla temin edebiliyorsunuz

İvermektin etken maddeli, sonu mec - mac ile biten herhangi bir parazit damlası olabilir. Zimec,ivomec,baymec, avromec vs.

Ense derisine 1 damla damlatacaksınız. 15 gün sonra tekrar 1 doz. Bitti.
Banyo yaptırmayın birkaç gün ,ilacın etki etmesi için.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim tüm önerileriniz için. Bitason sanırım kolayca bulunan bir şey, ilk arama sayfalarında bile stoklarda var görünüyor. Bu gibi ürünler dış parazit için etken galiba, peki iç parazit için ne önerirsiniz?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim tüm önerileriniz için. Bitason sanırım kolayca bulunan bir şey, ilk arama sayfalarında bile stoklarda var görünüyor. Bu gibi ürünler dış parazit için etken galiba, peki iç parazit için ne önerirsiniz?
Dış parazit damlası ayrıca iç parazite de etkilidir. İvomec alabilirsiniz veterinerden.
Bu tarz ürünleri veterinerden almanızı öneririm.

Son dönemlerde exsolt da kullanılıyor. Suya katılarak kullanıldığı için uygulaması daha basit. Ben kullanmadım ama kullananlar başarılı bir ürün olduğunu söylüyor

Geri