4 5 Eczaneye Sordum fakat bulamadım? kullananlar varmı
Vilmectin eczanelerde olmaz..Tarim ve zirai ilac satan yerlerde vardir..Cok kuvvetli bir hasere ilaci..Kuslarin ensesine bit durumunda 1 damla damlatmak yeterli oluyor ama son care onu kullanin derim..Muadili cok urin bulabilirsiniz.
Üç aydır kullanıyorum. Bir kez suluklara bir damla iç parazitler için, iki kez de enseye bir damla(ayda bir)kullandım.Sorun yok kanarya ve muhabbetlerimde.
Ben de kullandim vilmectini. Diger uyelerin de dedigi gibi tarim ilaclari satan yerlerde daha kolay bulabilirsiniz. Yalniz kullanirken dikkat edin, cok etkili bir ilac oldugu icin kusunuzun ensesine sadece 1 damla damlatmaniz gerekiyor.
az önce bi veterinere aradım yokmuş inş![]()
Iceriginde ivermectin olan bir suru muadili var aslinda onlar daha rahat bulunabilir veterinerde saniyorum. Uretici arkadaslarimiza bir sorun eger ivermectin iceren diger urunler de kullanilabilirse veterinere onlari sorun bence. Ben veterinere gittigimde iveral diye bi ilac onermisti icerigi ayniymis vilmectinle.
Eminönü çiçekciler kuşçuların oradan aldım.Sirkeci de gar eczanesinde birçok veteriner ilacı var onlara baymec veya muadilini sordum ellerinde kalmamış.Laf olsun diye Eminönü nde sordum vilmectin var dedi aldım.nerden aldınız? ürünü
Eminönü çiçekciler kuşçuların oradan aldım.Sirkeci de gar eczanesinde birçok veteriner ilacı var onlara baymec veya muadilini sordum ellerinde kalmamış.Laf olsun diye Eminönü nde sordum vilmectin var dedi aldım.
20 ml 12 lira.
İsysnbuldaysaniz bende var vereyim