Evet yağlanma gibi duruyor.
Evet yağlanma gibi duruyor.
Yok kuluçkada değil.Çiftleşme falanda olmadı erkek ayak atıyordu ama erkekte tüye girdiği için şuan dişiye karşı çok ilgisi yok.Ayırmalı mıyım sizce? Çünkü erkek tüyde olduğu için ekstra yulaf veriyorum tabi dişide faydalanıyor bundan.Bu durumda kilo almasına neden olacaksa ayıracağım.evet.biraz var.bol bl uçurun ve egzersiz yaptırın.kuluçkada mı?
ayırınYok kuluçkada değil.Çiftleşme falanda olmadı erkek ayak atıyordu ama erkekte tüye girdiği için şuan dişiye karşı çok ilgisi yok.Ayırmalı mıyım sizce? Çünkü erkek tüyde olduğu için ekstra yulaf veriyorum tabi dişide faydalanıyor bundan.Bu durumda kilo almasına neden olacaksa ayıracağım.
Tamam bugün ayıracağım.Bir sorun daha olacak günlük ne kadar uçurmak yeterli olur?ayırın
2 saatte bir 10 dk olabilir.kafesteki tünekleri birbirinden uzak tutun.daha fazla efor sarfederTamam bugün ayıracağım.Bir sorun daha olacak günlük ne kadar uçurmak yeterli olur?
Tamamdır teşekkür ederim.2 saatte bir 10 dk olabilir.kafesteki tünekleri birbirinden uzak tutun.daha fazla efor sarfeder
Yulafıda daha yeni koymuştum ama dişi daha çok yemiş sanırımYulafı erkekten fazla tüketmiş sanırım![]()