Teşekkürler. Ama orası bize 2 saat. Normalde İstanbulda yaşıyorum. Şu an yalovadayım. Acil bir şey olursa yalova içerisinde bir veterinere götürürüm.Yalova kanatlı veterineri bilmiyorum ama Bursa yakın size,Vetorka Klinik var Nilüfer'de,oraya götürebilirsiniz.
1 saat 2 dk olarak görünüyordu internette. 2 saat de uzun değil aslında. İmkânınız varsa götürün Vetorka Kliniğin kanatlı alanında iyi olduğu söyleniyor.Teşekkürler. Ama orası bize 2 saat. Normalde İstanbulda yaşıyorum. Şu an yalovadayım. Acil bir şey olursa yalova içerisinde bir veterinere götürürüm.
Ben merkezde değilim o yüzden o şekilde gözüküyordur. Ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.1 saat 2 dk olarak görünüyordu internette. 2 saat de uzun değil aslında. İmkânınız varsa götürün Vetorka Kliniğin kanatlı alanında iyi olduğu söyleniyor.
Teşekkür ederim. Buranın kuşlara baktığını bilmiyordum.En iyisi VetYalova veteriner kliniği, kanatlıdan anlayan ve tavsiye edilen bilgili bir veteriner. Kuş sahiplerinden olumlu yorumlar var. Başka da kuş veterineri bulamadım maalesef.
![]()
VETYALOVA Veteriner Kliniği · Yalova Merkez, Yalova
maps.app.goo.gl
Rica ederim. Kuşunuz hastaysa vakit kaybetmeden götürün. Geçmiş olsun..Teşekkür ederim. Buranın kuşlara baktığını bilmiyordum.