yalvariyorum okuyun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Smile.)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Smile.)

Guest
Arkadawlar nolur yardim edin hep Bu konuyu acdim AMA kimse net cevap veremedi.benim muhabbet kuslarim ciftlesiyorlar simdi nereden bileyim yumurtlayacagini bi sitede okudum eyer kuyruku asagisa surati uzun Giobi duruyorsa yumurtlayacak Bizim disi kus yuvaygiriyorerkeki. almiyo resimi :
eWVjj8.jpg

w1YRXj.jpg

x8ljJ7.jpg

Resimlerde kuşunuzda şuan yumurta olmadığı gözüküyor. Yuvayı girip yumurta hazırlığı yapıyor olabilir

Ciftlesdikden 10 gun sonra soylemisdiler oluyo yumurta.10 gunden fazlasi oldu

Benimkilerde ciftlesti fakat olmadi yeterli degilmis demek.

şuanda da kuşunda yumurta yok kardeşim

Yeterli olmuyan ne?

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:52 -->-> Daha önceki mesaj 12:52 --

Dante25 nereden bildin acaba banada soylermisin

resimdeki gibi kanatlar yanlara düşer kardeşim seninkinde hiç düşme yok.

wj46dg.jpg

u1dnf.jpg

Tesekkur ederim . Insallah olur

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadawlar nolur yardim edin hep Bu konuyu acdim AMA kimse net cevap veremedi.benim muhabbet kuslarim ciftlesiyorlar simdi nereden bileyim yumurtlayacagini bi sitede okudum eyer kuyruku asagisa surati uzun Giobi duruyorsa yumurtlayacak Bizim disi kus yuvaygiriyorerkeki. almiyo resimi :
eWVjj8.jpg

w1YRXj.jpg

x8ljJ7.jpg

Tecrübeden ibaret bendede buna benzer bir çiftim vardır aynı anda çiftleşen diğer kuşlar yavruları büyüttü bunlarda hala tık yoktu ben üretim hanede yerlerini degiştirince kuş yumurtladı bu sadece yaşadığım bir olay..

Biraz aceleci davranma her zaman kuşlar eşleştikten 7-10 gün gün sonra yumurtalyacak diye bir olay yok helede ilkse biraz daha sabırlı ol ve bu dönemde onları çok rahatsız edecek hareketlerden kaçın ve kendi hallerine bırak mutlu son yakındır...

Tamam tesekkur ederim

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri