Necdet ESEN
Paylaşımcı Üye
01 - Irkı: Erkek Jumbo Kırığı, Dişi Çek
02 - Cinsiyeti: Çift
04 - Yaşı: -
05 - Sağlık Durumu: Çok iyi.
06 - Bilezik No: Yok.
07 - Fiyatı: 175 TL
08 - Geçerlilik Tarihi: Yumurtalar gelene kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Başakşehir-Bağcılar
10 - Gönderilebilecek Mesafe: -
11 - İrtibat Telefonu: Özel mesaj
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
14 - Açıklamalar: Kuşların yaşlarını tam olarak bilmiyorum. 1,5-2 yaşında olduklarını tahmin ediyorum. Damızlık olarak altında yumurtası varken aldığım çiftlerimden bir ağız yavru aldık. Bu kuluçkada 5 yumurtadan 4 ü doluydu tüm yavruları da mükemmel şekilde büyüttüler. Yavruları da bu forumdan veya forum dışı sahiplendirdim. Bir tane dişisini de kendime damızlık ayırdım. Çiftimiz tekrar çiftleşmeye başladı ve bir haftaya yumurtaları gelecek ama evde üretimin de doğal sınırlarına ulaştığımız için artık bu çifti sahiplendirmeye karar verdim. Baba gerçekten iri spangle jumbo kırığıdır. Dolayısıyla yavrular da iri boyutlu oluyorlar. Yavruların foto ve videolarını isteyene gönderirim.
02 - Cinsiyeti: Çift
04 - Yaşı: -
05 - Sağlık Durumu: Çok iyi.
06 - Bilezik No: Yok.
07 - Fiyatı: 175 TL
08 - Geçerlilik Tarihi: Yumurtalar gelene kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Başakşehir-Bağcılar
10 - Gönderilebilecek Mesafe: -
11 - İrtibat Telefonu: Özel mesaj
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
14 - Açıklamalar: Kuşların yaşlarını tam olarak bilmiyorum. 1,5-2 yaşında olduklarını tahmin ediyorum. Damızlık olarak altında yumurtası varken aldığım çiftlerimden bir ağız yavru aldık. Bu kuluçkada 5 yumurtadan 4 ü doluydu tüm yavruları da mükemmel şekilde büyüttüler. Yavruları da bu forumdan veya forum dışı sahiplendirdim. Bir tane dişisini de kendime damızlık ayırdım. Çiftimiz tekrar çiftleşmeye başladı ve bir haftaya yumurtaları gelecek ama evde üretimin de doğal sınırlarına ulaştığımız için artık bu çifti sahiplendirmeye karar verdim. Baba gerçekten iri spangle jumbo kırığıdır. Dolayısıyla yavrular da iri boyutlu oluyorlar. Yavruların foto ve videolarını isteyene gönderirim.

Son düzenleme: