Yavru erkek cicikuşum sürekli yeniliğin içine giriyor

ebabil

Yeni Üye
Cicikuşum bir aylık veya altı kendisi evime geldiğinde çok az yem verdim diğer gün ekleme yaptım (ilk gün yemedi az olduğundan) öğlen okuldan eve geldiğim de yerde etrafını izliyordum tekrar gittim eve gelince yemlikteydi çıkardım 3 dk sonra tekrar giriyor ve tekrar etdi

Cicikuşum bir aylık veya altı kendisi evime geldiğinde çok az yem verdim diğer gün ekleme yaptım (ilk gün yemedi az olduğundan) öğlen okuldan eve geldiğim de yerde etrafını izliyordum tekrar gittim eve gelince yemlikteydi çıkardım 3 dk sonra tekrar giriyor ve tekrar etdi
Şuan yemliğe tutunarak yemeyi beceremiyor. Bir süre sonra düzelir

Yemliği yarıdan fazla doldurun .çıkabilir o zaman

Video paylaşın

Streamable.com dan paylaşıp linki buraya yapıştırın

Eczaneden triflucan ve alabiliyorsanız bactrim ( reçete isterler ) alıp tedavi başlayalım. Ayrıca kanatlıoil sitesinden prozim plus sipariş edin.

Son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekin flaşsız. Paylaşın.
Daha çok detay verirseniz iyi olur. Öğürme kusma,ağızda dışkıda kötü koku,kursakta balon gibi şişlik,gözlerde burunda akıntı,hapşırma tıksırma,kuyruk sekmesi yani kuyruğun bariz şekilde aşağı yukarı oynaması,iştah ve enerji kaybı vs var mı?

Hangi şehirde yaşıyorsunuz belki veteriner kliniği önerisinde bulunabiliriz. Her veteriner kuştan anlamıyor çünkü.

Kuşun yüzünü görebileceğimiz şekilde de net paylaşımlar yapın.

Video için streamable.com veya youtube,
Foto için hızlı resim com sitesini kullanabilirsiniz

Geri