Caner ERGÜL
Meraklı Üye
dal darıya ilgi duyması için daha küçük yavru annesi yer ise ona yol gostericek .27-28 güne geldiği zaman darıya ve yeme yabancı olmaz ve çıtırdatmaya başlar. gayet iyi görünüyor durumu.
yalnız yumurtalar yenimi?
Bence yumurtaları alın. Gerek yok. Zaten anne de yatmıyordur yumurtalara artık. Maşallah ufaklığa. Gayet iyi duruyor.Anne maalesef darıya yakın durmuyor pek. Yumurtalar eski kontrol ettim boş sakıncası olmaz dediler almadım.
Bence yumurtaları alın. Gerek yok. Zaten anne de yatmıyordur yumurtalara artık. Maşallah ufaklığa. Gayet iyi duruyor.
atlar merak etmeyin sağlıklı bir yavruTeşekkür ederim inşallah sağ salim yuvalıktan atlar
yavruya ilgisi azalır onlara sürekli yatacak ve şuan dişinizin erkeği yok tek bakıyor yumurtaları soğutmamak için geç kalkacak yumurtadan .zaten bozuk yumurtalar bir süre sonra kokar bu durumda yatmasınında gereği yok ,alın bence.darıyada alışık olmayabilir yuva içerisinde dursun devamlı.
ilerleyen zamanlarda tecrübeniz artar telaşınız biraz daha azalırsağlıkla büyüsün.bende tecrübeli değilim ama bir kaç kuluçka yavrum oldu.ordan biliyorum.heyecanınızıda anlıyorum o geçmiyor maalesef her kuluçka dvm ediyor.