Masallah sevimli kerata yem kabuklari var mi dikkat edin aspur daldari verin kiriyodur yem buyuk ihtimalle yuvadan yeni ciktigi icin yuva gibi karanlik kuytu guvenilir yer ariyodur saglikli uzun omru olur insallah irk konusunda bilgim yok ama yerli gibi 1.5 2 ay civari erkek
Teşekkürler sagolun dışkısında falan problem yok ama üşür diye korkuyorumMasallah sevimli kerata yem kabuklari var mi dikkat edin aspur daldari verin kiriyodur yem buyuk ihtimalle yuvadan yeni ciktigi icin yuva gibi karanlik kuytu guvenilir yer ariyodur saglikli uzun omru olur insallah irk konusunda bilgim yok ama yerli gibi 1.5 2 ay civari erkek
Eviniz nasil isiniyor cok dusuk degilse sicaklik birsey olmaz cereyanda kalmasin yeterTeşekkürler sagolun dışkısında falan problem yok ama üşür diye korkuyorum
Olmaz yer, kutuya gerek yok kafeste oda sıcaklığında bişey olmaz rahatını sağla kuşun pislediği yerde rahat edemez insandan farkıyok bunların[emoji4]Var kafes üşümesin diye koydum
Bide kanarya yemi karışık muhabbet yemi falan veriyorum sıkıntı olmaz demi
20 derece falan bazen 18 derece oluyo ama daha aşşagıya düşmüyorEviniz nasil isiniyor cok dusuk degilse sicaklik birsey olmaz cereyanda kalmasin yeter
Olmaz yer, kutuya gerek yok kafeste oda sıcaklığında bişey olmaz rahatını sağla kuşun pislediği yerde rahat edemez insandan farkıyok bunların[emoji4]
Isi iyi cereyanda kalmasin aspur agirlikli verin yer degisiminden ishal olabilir20 derece falan bazen 18 derece oluyo ama daha aşşagıya düşmüyor
Bu yerdeğişiminde ishal olayı genel bir sorunmu?Isi iyi cereyanda kalmasin aspur agirlikli verin yer degisiminden ishal olabilir
Tmm teşekkürler cinsiyet belli olmaz daha degilmiIsi iyi cereyanda kalmasin aspur agirlikli verin yer degisiminden ishal olabilir
ErkekTmm teşekkürler cinsiyet belli olmaz daha degilmi
Stresden dolayi sindirim sistemi bozulabiliyor kimsinde hafif gecer kimisinde agirBu yerdeğişiminde ishal olayı genel bir sorunmu?
Hımm okey teşekkürStresden dolayi sindirim sistemi bozulabiliyor kimsinde hafif gecer kimisinde agir