Uyuklamadığı zaman bir videosunu paylaşın. İlk defa ve tek sefer kustuysa sorun yok tekrarlarsa yazın ve dışkı resmi paylaşın.Yavru muhabbet kuşumu dışarı cıkardım uçtu baya daha sonra kusmaya başladı bir kaç dakika boyunca kustu su an pek sıkıntısı yok bazen kabarıp uyuyor sadece dışkısı normal sizce kusma sebebi ne olabilir bir şey olur mu
Kafes içindeki kuş
İki kuş aynı kafesteler diger kuş dışarıda bu kuş kusmaya başlayınca kafese aldım o sebeple olabilir miKuş bi gergin gibi. Stres yapacağı bi etmen var mı ortamda ?
Ağzında kötü koku var mıArada tekrar öğürüyor ama ilk kustugu gibi üstüste ve uzun süreli degil uyukluyor birde
HayırAğzında kötü koku var mı
https://hizliresim.com/7e1qefg[/URLish [/URL
Bu damladan suyuna damlatayım mı![]()
3hm9x2c.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 03 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 3072×4080 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 3hm9x2chizliresim.com
Kuşunuz ishal mi,niye bunu kullanayım mı diye soruyorsunuz?Bu damladan suyuna damlatayım mı
Fotograf attım zaten dışkısına aitKuşunuz ishal mi,niye bunu kullanayım mı diye soruyorsunuz?
Bakteriyel hastalık varsa geçici ishal durdurucu takviyeler işe yaramaz,antibiyotik kullanmak gerekir,mantar varsa antifungal ilaç kullanmak gerekir yani takviyeler işe yaramaz tedavi konusunda.
Kuşunuzla alakalı yeni net güncel videolar paylaşın ve dışkılarını yakından çekin
Bu gün hiç kusmadı sadece dışkısı bu şekilde biraz suluİshal değil ama hasta olma ihtimali de düşük. Yarın isadur kullanın. Ertesi günden itibaren Denflor başlayın ( eczanede de olur online de ) 15 gün kadar her gün kullanın.
Tamam zaten ilaç önermedim. Denflor kullanıp gözleyelim. Her gün güncel dışkı paylaşırsınız.Bu gün hiç kusmadı sadece dışkısı bu şekilde biraz sulu
TamamdırTamam zaten ilaç önermedim. Denflor kullanıp gözleyelim. Her gün güncel dışkı paylaşırsınız.