Yavru muhabbet kuşum birden kusmaya başladı

Bulut1828

Yeni Üye
Yavru muhabbet kuşumu dışarı cıkardım uçtu baya daha sonra kusmaya başladı bir kaç dakika boyunca kustu su an pek sıkıntısı yok bazen kabarıp uyuyor sadece dışkısı normal sizce kusma sebebi ne olabilir bir şey olur mu

Yavru muhabbet kuşumu dışarı cıkardım uçtu baya daha sonra kusmaya başladı bir kaç dakika boyunca kustu su an pek sıkıntısı yok bazen kabarıp uyuyor sadece dışkısı normal sizce kusma sebebi ne olabilir bir şey olur mu
Uyuklamadığı zaman bir videosunu paylaşın. İlk defa ve tek sefer kustuysa sorun yok tekrarlarsa yazın ve dışkı resmi paylaşın.

Kuş bi gergin gibi. Stres yapacağı bi etmen var mı ortamda ?

Arada tekrar öğürüyor ama ilk kustugu gibi üstüste ve uzun süreli degil uyukluyor birde

Dışkı resmini de paylaşın o zaman hasta olma ihtimali yüksek

Bu damladan suyuna damlatayım mı
Kuşunuz ishal mi,niye bunu kullanayım mı diye soruyorsunuz?
Bakteriyel hastalık varsa geçici ishal durdurucu takviyeler işe yaramaz,antibiyotik kullanmak gerekir,mantar varsa antifungal ilaç kullanmak gerekir yani takviyeler işe yaramaz tedavi konusunda.
Kuşunuzla alakalı yeni net güncel videolar paylaşın ve dışkılarını yakından çekin

Kuşunuz ishal mi,niye bunu kullanayım mı diye soruyorsunuz?
Bakteriyel hastalık varsa geçici ishal durdurucu takviyeler işe yaramaz,antibiyotik kullanmak gerekir,mantar varsa antifungal ilaç kullanmak gerekir yani takviyeler işe yaramaz tedavi konusunda.
Kuşunuzla alakalı yeni net güncel videolar paylaşın ve dışkılarını yakından çekin
Fotograf attım zaten dışkısına ait

İshal değil ama hasta olma ihtimali de düşük. Yarın isadur kullanın. Ertesi günden itibaren Denflor başlayın ( eczanede de olur online de ) 15 gün kadar her gün kullanın. Yarım suluğa 1 saşe'nin 1/4'ü dozunda. Doz fazla gelse de sorun olmaz çok takılmayın doz olayına. Bir tık az veya fazla sorun olmaz.

Geri