Mustafa AYDOĞMUŞ
Meraklı Üye
Arkadaşlar merhaba. Dun sahiplendigim yavru muhabbet daha yem kıramıyor ne yapmam lazim kus yuvadan atlayalo 2 gun olmus
Suan kafesine bir kagidin ustune kanarya yemi koydum ve dal dari verdim ugrasmaya calisiyorDaldari ,aspur vermeyi dene.olmadı kabuksuz yem al şimdilik aç kalmasın.hiç yemezse mecburen beslemeniz gerekiyor.
Evet daha bebek daldari ve aspur yemeye basladi gibi mama yaptim biraz tadına bakti daha uçamıyor cok küçük lütfen yardim edin ne yapmam lazimYazık ya bebektir o![]()
eğer yem kırmaya başladıysa biraz sorun yok kabuksuz yem verin biraz yanına ac kalmasın.Evet daha bebek daldari ve aspur yemeye basladi gibi mama yaptim biraz tadına bakti daha uçamıyor cok küçük lütfen yardim edin ne yapmam lazim
Mama yaptim siringayla beslemeye çalışdım yok tadina bakti daha yemedi napicam sastim kaldim kendi kendine ogrenebilirmiResmini atarsanız yaş tahmini
eğer yem kırmaya başladıysa biraz sorun yok kabuksuz yem verin biraz yanına ac kalmasın.
Mama yaptim siringayla beslemeye çalışdım yok tadina bakti daha yemedi napicam sastim kaldim kendi kendine ogrenebilirmi
öğrenir ama güçten düşmemesi lazım.annesi kabul eder mi artık bilmiyorum ama isterseniz götürün deneyin.birkaç gün daha annesi beslesin.elde beslemek zor bir iş.Mama yaptim siringayla beslemeye çalışdım yok tadina bakti daha yemedi napicam sastim kaldim kendi kendine ogrenebilirmi
Simdi kizil dal dari ufaladim mama kabina koydum kirmaya basladi cok sukur birazda aspur kirmaya basladi bundan sonra daha rahat olur insallah atlattik sanirim
Satici 2 3 gun ilgilen kafesin altina yem koy dedi. Kus daha küçük insallah iyi olur cevabiniz icin tesekkurlerYa zaten kiramamasi anormal.
Eğer kiramasaydi 30gunluk değil ve yalan söylemiş satıcı derdim. Birazda o yüzden geri götürün dedim.
Kırar elbet hayırlı olsun
Mobil cihaz Tapatalk pro kullanılarak gönderildi