Yavrular yeme düşmedi anne beslemiyor

Bi videosunu atar mısınız. Hasta olmasın..

Böyle uyuyo hocam çoğu zaman, gövdesini pek taşıyamayıp yere yatarak uyuyor hatta. Sağ ayağını (fotoğrafta gözüken ayağı) pek basmak istemiyor yere.

Yürüyüşünden anlarsınız, normalde sol ayağının bir tırnağı yok diye sol ayağını sorunlu diye düşünmüştüm, beslenmeye bağlı da bacağı güçsüz sanıyordum ama sağ ayağını basmamaya çalışıyor

A21 aldım bi 70 gram kadar falan, çay kaşığının ucu kadar koyup suyla karıştırıyorum ama çok az yiyor onu bile bitiremiyor, bu şırınganın ucuna taktıkları aparattan yok kaşıkla falan veriyorum kendi yerse yiyor zorlamıyorum
Bir iki lokma alıyor sonra yemiyor kafese koyuyorum bağırıyor yem istiyor babasından. Bir de arada bir babanın verdiği yemlerden birkaç tane çıkarıyor ağzından.

Evet bir ayağı sıkıntılı ve kanat tüyleri yeterli gelişmemiş. Babasının yemlerini geri çıkarması da normal değil. Öğürme hareketi yaparak mı çıkarıyor ?

Dışkısını da paylaşır mısınız ? Öğürmeden yem kusması ilginç geldi bana

Foto net değil ama dışkısı normal gibi.

Kalsın hocam en güzeli anne babanın beslemesidir.

Korkma bu hareketler sorun değil. Yavruyu iyi gözle hadtalık falan varsa müdahale edelim bari.
Daha önceki yavrularda da böyle üstüne çıkmaya çalışıyordu yavruların, yeme düşünce ayırıyordum
Yavru dediğim gibi sağ ayağını pek basmak istemiyor yürürken de biraz paytak yürüyor, parmağıma aldığım zaman durabiliyor ama. Uçamıyor halen, teller dikey olduğu için tırmanamıyor da kafes içinde.
Çok fazla uyumak istiyor, gövdesini taşımada zorlandığı için yatarak uyuyor, baba kafeste rahat vermediği için gün içinde ben çıkarıp uyutuyorum.
A21 de yarım çay kaşığı kadar az yapıyorum ama onu bile yemiyor kendi, bir lokma alıp bırakıyor, aç olmadığından değil ama kafese koyunca babadan yem istiyor hemen bağırmaya başlıyor.

Daha önceki yavrularda da böyle üstüne çıkmaya çalışıyordu yavruların, yeme düşünce ayırıyordum
Yavru dediğim gibi sağ ayağını pek basmak istemiyor yürürken de biraz paytak yürüyor, parmağıma aldığım zaman durabiliyor ama. Uçamıyor halen, teller dikey olduğu için tırmanamıyor da kafes içinde.
Çok fazla uyumak istiyor, gövdesini taşımada zorlandığı için yatarak uyuyor, baba kafeste rahat vermediği için gün içinde ben çıkarıp uyutuyorum.
A21 de yarım çay kaşığı kadar az yapıyorum ama onu bile yemiyor kendi, bir lokma alıp bırakıyor, aç olmadığından değil ama kafese koyunca babadan yem istiyor hemen bağırmaya başlıyor.
Ayağını erken farketmiş olsaydınız kelepçe ile düzelme ihtimali vardı. Yavrular iç güdüsel olarak sürekli yem isterler tok olsalar bile. Ama anne baba çıkardıkları sesten açmı susuz mu olduklarını anlıyorlar ilginç bir şekilde.

Ayağını erken farketmiş olsaydınız kelepçe ile düzelme ihtimali vardı. Yavrular iç güdüsel olarak sürekli yem isterler tok olsalar bile. Ama anne baba çıkardıkları sesten açmı susuz mu olduklarını anlıyorlar ilginç bir şekilde.
Fark edemedim, bu çarpık bacak mı oluyor, kelepçeyi çarpık bacakta kullanıyor sanırım.
Bir de yuvalıkta mı hata yaptım acaba? Plastik folluk vardı önce hiçbir şey koymadım öyle yumurtladı 5 tane, 2 yavru çıktı diğerleri çıkmadı. Yavrular çıkmaya başladıktan sonra talaş koymaya başladım ve her gün değiştirmeye çalıştım.

Geri