unloser
Yeni Üye
daha önce 3 yavru daha verdiler hepsi sağlam şimdi bakıom fransız tüy dökümü tüysüz olur fln korkutuyor çünkü kuşları büyütüp komşu cocuklara kardeşlerime dagıtıyorum bugun sadece yumurta verdim şimdi sarısını yıyor yulafın tüy dökümüne sokucagını yazıyor b vitamini diyorlarBebişleriniz çok güzel maşallah... Anne babaya yulaf yedirin.. Yulaf tüy gelişimine birebir.. Anne baba doyuruyor bebişleri halen nasılsa dimi. Anne babadan onlar beslendiklerine göre.. Yulafın faydasını göreceklerdir..
yuvayı bu resmi cekmeden 2 gün önce kazıyarak temizledim yavru cok dıye galiba cabuk kırlenıyor 2 gündür yumurta havuc bebe biskuvi maması verıyorum ilk resimdeki arkadaki sırtında tuy olmayanda 3 5 tane cıkmış beyazBence anne baba stresten yolmuş yavrulari bir de yuvalik aşırı pis. Cam talasi kullanın bence hastalık normal bu ortamda
en büyüğü 18 19 en küçüğü galiba elimde tuttugumdu 9-12 arası olabilir tam emin değilim başka şehirdeydimunloser onlar kaç günlük ?
bu mama 1 gün dolapda kalsa bozulurmu fazla geliyor cunku yoksa kademeli olarak biri bittiğinde diğerinimi koyayımtakviye yapmaya devam et düzelir
D b vitamini verin çok önemlibu mama 1 gün dolapda kalsa bozulurmu fazla geliyor cunku yoksa kademeli olarak biri bittiğinde diğerinimi koyayım
Hocam benim. Kuş müzik. Çalırken azının içinden Ötmüyorda konuşmuyorda napıyo bilmiyorüm acaba konuşacakmıHmm olabilir büyük ihtimalle
Cıvıl cıvıl konuşacak gıbı yapa yorHocam benim. Kuş müzik. Çalırken azının içinden Ötmüyorda konuşmuyorda napıyo bilmiyorüm acaba konuşacakmı