ozlem_00
Meraklı Üye
Bu ishal ilacı çok ağır olmaz mıEn başta kuşu o yuvalıktan alın. Sağlam kuş olsa orda barınamaz. Kuş bu saatten sonra zor kurtulur ama deneyecez bakalım. Hemen iki damla sirkeye 3 damla kadar su katıp içirin. Beyaz sirke olsa daha iyi yoksa elma sirkesi. Sonra Eczaneden Flagyl alın. Sabah ve akşamki menüsüne bir damla Flagyl katın. İlaç kattığınız Mamayı az hazırlayın ki ilacın tamamını içmiş olsun.
Ya hayvancağız perişan durumda, daha bugün bi arkadaş bu tarz sorularla vakit kaybetti, üstüne de kuşu kaybetti. Nöbetçi eczaneden 5 liralık şu ilacı alın lütfen.Bu ishal ilacı çok ağır olmaz mı
Evde var bu ilaç annem çok ağır olur dediYa hayvancağız perişan durumda, daha bugün bi arkadaş bu tarz sorularla vakit kaybetti, üstüne de kuşu kaybetti. Nöbetçi eczaneden 5 liralık şu ilacı alın lütfen.
Hazır mama aldım ağzını açabilsem şırıngayı ağzına zor tutuyorum şırınganın ağzına tam girmesi mi lazım?Elle besleme mamaları yoksa mısır ununu ılık suyla karıştırıp bulamaç kıvamında hazırlayın.
Çay kaşığı ile vermeye çalışın. Kendi yerse kurtulma şansı yüksek. Kendi yemiyorsa besleme şırıngaları var. Direk kursağına mama basmak gerekir. Günde 4-5 kez 5-6ml mama basabilirsin.
Abi aparatını aldım az çok doyurdum ama nereye kadar sokucam ucunu bazen hapşuruyor çünküŞırınga tek başına iş görmez. Ucuna takılan bir aparat yardımı ile direk kursağına basman gerek mamayı. Ama kuş mamayı gagasına geğdirince yiyebiliyorsa şırıngaya gerek yok. çay kaşığı ile verebilirsin.
Abi şu anda maşallah çok iyi iyice doydu ama annesi yüzünden çok zayıfladı annesini gönderdim yuvadan çıkarttımmbaşka bir yerde şuan sanırım kakasıda verdiğim vitaminden dolayı oluyormuş vitamini de kestim artık daha hareketli inşallah böyle devam ederPek kurtulacak gibi durmuyor ama siz yinede elinizden geleni yapın takipteyim umarım iyileşir
Acı çekmesini istemiyorsan sölemek istemediğim bir yöntem var aslında ama asla yapmanı önermem hiç bir canlının hayatı okadar önemsiz değilKafasını acı çektirmeden hızlı bir şekilde koparmak sölerken benim bile içim bir kötü oluyor yapmanı önermem inşallah kuş iyileşir
inşallah bu arada 10 yada 5 saniyeli bir video atabilme şansın var mı durumunu merak ettimAbi şu anda maşallah çok iyi iyice doydu ama annesi yüzünden çok zayıfladı annesini gönderdim yuvadan çıkarttımmbaşka bir yerde şuan sanırım kakasıda verdiğim vitaminden dolayı oluyormuş vitamini de kestim artık daha hareketli inşallah böyle devam eder
Videonasıl atılıyor bilmiyorum ama fotoğrafı bir deneyiminşallah bu arada 10 yada 5 saniyeli bir video atabilme şansın var mı durumunu merak ettim
Abi ishal mi olmuş yoksa mamasını sulu verdiğimden mi mamayı hafif sulu yapıyorum çünkü aparattan geçmiyor abi bide tüylerini nasıl temizlerim ıslak mendil olur muBesleme aparatını almışsın. İnternette videolar var. İzleyerek öğrenirsin.
Kuşu sol eline alacaksın. yüzü sana bakacak şekilde. sağ elinle enjektörü tutacaksın kuşun sana göre sağ yanağından sol aşağıya doğru çapraz sokacaksın aparatı. 2-3cm. girse yeter. Sonra yavaş yavaş mamayı basarsın. Muhakkak video izle.
Abi lütfen şimdi yaz akşama kadar bekletmeyin şimdi ilacını alabilirim ama akşam çıkamamBesleme aparatını almışsın. İnternette videolar var. İzleyerek öğrenirsin.
Kuşu sol eline alacaksın. yüzü sana bakacak şekilde. sağ elinle enjektörü tutacaksın kuşun sana göre sağ yanağından sol aşağıya doğru çapraz sokacaksın aparatı. 2-3cm. girse yeter. Sonra yavaş yavaş mamayı basarsın. Muhakkak video izle.