Ekincan EROL
Emektar Üye
01 - Irkı: Yerli
02 - Cinsiyeti: Çift Dişi Erkek
03 - Yaşı: En büyüğü 4 en küçüğü 1 yaş
04- Sağlık Durumu: Sağlıklı
05- Bilezik No: -
06 - Fiyatı: Çiftler 50 Tek damızlık 20
07 - Geçerlilik Tarihi:
08 - Satılan / Alınacak Şehir: Mersin
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslim
10 - İrtibat Telefonu: 05380336806
11 - Mail Adresi: ekincanerol@hotmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: Whatsapp 7/24
13 - Açıklamalar: Mersinde evde baktığım kuşları üniversiteye gideceğim için üzülerekte olsa sahiplendirmek istiyorum. Toplu alımda fiyatta esnek davranabilirim. Kuşları alacak kişi evde görüp beğenirse alacak. Şu anda 3 ü çift olmak üzere 13 damızlık var. Kuşların hepsini yavrudan yetiştirdim. Hepsi kendi kuşlarımın yavruları. Yavru dediğime bakmayın en küçüğü 1 yaşında. Çoğu yavruyu akrabalara verdim. Çiftler için yavru garantisi verebilirim. Detaylı bilgi ve fotoğraf isteyen telefonuma whatsappten mesaj atabilir.
02 - Cinsiyeti: Çift Dişi Erkek
03 - Yaşı: En büyüğü 4 en küçüğü 1 yaş
04- Sağlık Durumu: Sağlıklı
05- Bilezik No: -
06 - Fiyatı: Çiftler 50 Tek damızlık 20
07 - Geçerlilik Tarihi:
08 - Satılan / Alınacak Şehir: Mersin
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslim
10 - İrtibat Telefonu: 05380336806
11 - Mail Adresi: ekincanerol@hotmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: Whatsapp 7/24
13 - Açıklamalar: Mersinde evde baktığım kuşları üniversiteye gideceğim için üzülerekte olsa sahiplendirmek istiyorum. Toplu alımda fiyatta esnek davranabilirim. Kuşları alacak kişi evde görüp beğenirse alacak. Şu anda 3 ü çift olmak üzere 13 damızlık var. Kuşların hepsini yavrudan yetiştirdim. Hepsi kendi kuşlarımın yavruları. Yavru dediğime bakmayın en küçüğü 1 yaşında. Çoğu yavruyu akrabalara verdim. Çiftler için yavru garantisi verebilirim. Detaylı bilgi ve fotoğraf isteyen telefonuma whatsappten mesaj atabilir.

Son düzenleme: