Simge Yılmaz
Meraklı Üye
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
ek olarak da madem yavrular da varmış ballı krakeri kaldırın ballı değil glikoz şuruplu kraker onlar baldan çok şekerli su ile o hale getiriliyor bu da dostlarımıza zarar verir sindirim problemine yol açabilirNormalde öyle yapıyorum bazen arada kaçabiliyor büyük taneleri ve zarları doğru söylüyorsunuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ek olarak da madem yavrular da varmış ballı krakeri kaldırın ballı değil glikoz şuruplu kraker onlar baldan çok şekerli su ile o hale getiriliyor bu da dostlarımıza zarar verir sindirim problemine yol açabilir
onlar bizden iyi biliyorlar da biz bazı şeylere zorluyoruz onları maalesefAslında uzun zamandır koymuyordum, yavrular büyümeye başlayınca anne dışarı çıkmaya başladı ve ballı çubuğu çok seviyor diye koymak istedim ama yemediklerini fark ettim zaten 2 gündür duruyor dokunulmamış normalde 2 saatte bitiriyorlardı onlar daha iyi biliyor demek ki yememeleri gerektiğini [emoji2], madem öyle kaldırayım. Teşekkür ederim
maşaallahBen üretici değilim kızıştırmak için vs uğraşmadım hepsi kendi iradeleriyle yaptılar [emoji2] Daha sağlıklı olmaları için her şeyi yaparım. Kuş kumu ve mürekkep balığı kemiğide mevcut kafeslerinde, haftada birde sebze meyve vermeye başlayacağım yemleme yöntemiyle [emoji4]
maşaallahsağlıkla büyüsünler tüyleri kadar ömürleri olsun inşaallah
maşaallah sağlıkla büyüsünler benimde 6 çift kuşum vardı safkan ırklardı çekoslavak ingiliz jumboTeşekkür ederim sizinkilerinde ömrü uzun sağlıklı olsunlar [emoji4] benim kuşlarım bunlar ;![]()
maşaallah sağlıkla büyüsünler benimde 6 çift kuşum vardı safkan ırklardı çekoslavak ingiliz jumboama maalesef bir anda maddi bir çökme yaşadım hepsini çocukluk arkadaşıma emanet etmek zorunda kaldım şimdi ise sadece elimde 1 çift kaldı onu da hayatta nefes almaya devam etmek mutlu olabilmek için bırakmadım.. inşaallah bir an önce evlatlarıma kavuşurum çocuğunu okuldan alacak anne baba gibi iş çıkış saatimi bekliyorum onları görmek için
![]()
![]()
emin ellerdeler ancak insan yavrusunu kime bıraksa da içi rahat etmez benim de öyleKötü olmuş [emoji17] ama güvenilir bir yerdelerse endişelenmiyorsanız durumunuz düzelinceye kadar içiniz rahat olmuş olur, İnşallah kavuşursunuz kuş ailenize [emoji16]