Yem dışkılama ve aşırı derecede zayiflama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lenth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lenth

Yeni Üye
Askerden geldiğinde fark ettim.İshali yok kusması yok ama zayıflamış son 1 2 gündür biraz uyku modunda ne yapmalıyım ilaç önerisi tedavisi nasıl olmalı

Kemiği çok sivri şekilde ele geliyor çok zayıfladı ben geleli 10 gun oldu ilk elime aldigimda çok az da olsa zayıflamisti. zaten küçük bir kustu o yüzden fazla önemsemedim ama dün tesadüfen fark ettim ki 10 günde resmen erimis

Son yaptığı dışkısını flaşsız şekilde çekip kuşun güncel videosunu paylaşın.
Video : streamble
Foto: hızlı resim
Linkleri kopyalayıp buraya yapıştırın

Acilen triflucan bulamazsanız mimostatin alıp başlamalısınız. Umarım megabacter hastası değildir. Öyle okursa tedavisi hem zor hem pahalıdır. Hızlı olun ki gelişmelere göre gerekirse tedaviyi değişmeye vakit olsun. Eczaneden denflor ve bigaia damla da alın. Bu akşam suyuna 20 damla sirke katın hangisi olduğu önemli değil. İlaçlar gelene kadar o sudan içsin.triflican gelince ağzına bir damla damlatın yatım suluğa 10 damla başlayın gelişmelere göre yol çizeriz. Durumu kritik bu arada çok hızlı olun.

Yarım suluğa 8 damla triflucan 6 damla bigaia mercimejçk tanesi kadar denflor. 15 gün tedavi süresi.

Kuş suyundan içmiyor ise sabah 1 damla akşam 1 damla triflucan (bulamazsanız mikostatin şurup) ağzına damlatın içtiğinden emin olun. 14 gün kullanın.

Kuş yemek yemiyorsa bilen biri kuşu kursaktan beslesin. Yazı paylaşmıştım onu okuyun..
Versele laga a21 nutribird toz mama alabilirsiniz.
Evde mama yoksa şimdilik yazıda yazdığım tarifi uygulayabilirsiniz. Lakin profesyonel mama almanız daha iyi ve kolaylık olur.

Petşoptan kuş besleme aparatı alın muhabbet kuşu yavru için 1 numara,yetişkin 2 numaralı uç.
Eczaneden de birkaç tane şırınga..
Şırınganın boş ucuna bu aparat takılacak.
Şırıngaya mama çekilince şırıngada hava kalmamasına hava çekmemeye dikkat edin..

Kuş yemek yemiyorsa bilen biri kuşu kursaktan beslesin. Yazı paylaşmıştım onu okuyun..
Versele laga a21 nutribird toz mama alabilirsiniz.
Evde mama yoksa şimdilik yazıda yazdığım tarifi uygulayabilirsiniz. Lakin profesyonel mama almanız daha iyi ve kolaylık olur.

Yemek yiyor ama yemleri olduğu gibi çıkartıyor mamayı deneyeceğim

Yemek yiyor ama yemleri olduğu gibi çıkartıyor mamayı deneyeceğim
Yemeğini yiyorsa o zaman besleme yapmayın. Hiç yemek yemezse veyahut 2-3 adet yem yiyorsa o zaman besleme yapılır.
Mamayı da bilen biri vermeli. Soluk borusuna verilirse boğulur.
Sindirim sorunu var kuşta. İlacı şimdi alabilirseniz hemen başlayın. Triflucan şurup eczanede olmayabiliyor ve siparişle getirtiyorlar ve zaman geçiyor. Böyle bir durum olursa zaman kaybetmemek adına mikostatin şurup alıp kullanın. Triflucanı da sipariş verin eczaneye,getirdikleri zaman trfilucan şuruptan devam edersiniz.

Yemeğini yiyorsa o zaman besleme yapmayın. Hiç yemek yemezse veyahut 2-3 adet yem yiyorsa o zaman besleme yapılır.
Mamayı da bilen biri vermeli. Soluk borusuna verilirse boğulur.
Sindirim sorunu var kuşta. İlacı şimdi alabilirseniz hemen başlayın. Triflucan şurup eczanede olmuyor ve bazen getirtiyorlar ve zaman geçiyor. Böyle bir durum olursa zaman kaybetmemek adına mikostatin şurup alıp kullanın. Triflucanı da sipariş verin eczaneye,getirdikleri zaman trfilucan şuruptan devam edersiniz.
Mikostatin başladıktan sonra triflucan başlamaya büyük ihtimalle gerek kalmaz.

Öyle de çoğu durumda mikostatin de iş görür.

Geri