I iamsyreax Yeni Üye Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 16 Mar 2022 #1 Arkadaşlar ben kuşumun yemini üfleyerek temizliyorum ama çok uğraştırıyor, üflemeden temizlemek için kolay yolu varmı?
Arkadaşlar ben kuşumun yemini üfleyerek temizliyorum ama çok uğraştırıyor, üflemeden temizlemek için kolay yolu varmı?
AHMETBURSA Yeni Üye Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 43 Tepkime puanı 4 17 Mar 2022 #2 AKILLI YEMLİK VEYA KABUKSUZ YEM ALIN
ebraresx Paylaşımcı Üye Katılım 1 Haz 2021 Mesajlar 928 Tepkime puanı 231 17 Mar 2022 #3 Akıllı yemlik almak daha mantıklı kabuksuz yemde gaga şekilleri bozulabiliyor
AHMETBURSA Yeni Üye Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 43 Tepkime puanı 4 19 Mar 2022 #4 ebraresx' Alıntı: Akıllı yemlik almak daha mantıklı kabuksuz yemde gaga şekilleri bozulabiliyor Genişletmek için tıkla ... gaga veya mineral taşı , kalamar kemiği , kum varsa büyük ihtimal söylediğiniz olmayabilir..
ebraresx' Alıntı: Akıllı yemlik almak daha mantıklı kabuksuz yemde gaga şekilleri bozulabiliyor Genişletmek için tıkla ... gaga veya mineral taşı , kalamar kemiği , kum varsa büyük ihtimal söylediğiniz olmayabilir..