Karadeniz Pet

Barış B.

Meraklı Üye
Katılım
21 Ocak 2017
Mesajlar
108
Tepkime puanı
24
Herkese selam,
Versele Laga Snack Kuş Yem Katkısı
tüm küçük kuşlar için, çeşitli ot, bitki ve sebze tohumlarından oluşan, canlılık ve enerji veren, tamamlayıcı yemdir diyor. Kullanan var mı? Faydalı olur mu?
SmartSelectImage_2017-01-26-14-48-51.png

Yemin İçeriği;
Turp tohumu, yonca tohumu, beyaz marul tohumu, haşhaş tohumu, ıspanak tohumu, havuç tohumu, maydanoz tohumu, roka tohumu, çim tohumu, tef tohumu, sarı panikum, kolza tohumu, kereviz tohumu, keten tohumu.
 
Bu ürün yem değil de atıştırmalık adından da anlaşılacağı üzere.İçeriğine bakarsak sbze meyve tüketmeyen ya da yeteri kadar tuketmeyen kuslar icin iyi bi atıstırmalık olur die dusunuorum.Henuz almadım ama almayı dusunuorum.Haftada 1-2 gün veririm tahminimce.
 
Çocuklarıma 6'yıldır versele lafa muhabbet kuşu yemini yediriyorum. Hatta sultan papağanlarımda papağan yemini yemiyor bu yemden yiyor. Kaliteli bir markadadır. Resmini attığınız ürünü kullanmadım. Ama yedirmekte fayda olabilir. Hemen temin edeyim kullanım sonrası tekrar konu açılırsa fikrimi söylerim.. Marka kaliteli ama onu diyeyim. Yemini yiyorlar him ziyansız sanırım bunuda seveceklerdir. Siz bu ürünü aldıysanız güvenle verebilirsiniz Barış bey yemindeki kalite bu üründe de vardır zaten.
 
Geri
Üst