Y Yunus Emre Zandolu Meraklı Üye Katılım 2 Şub 2020 Mesajlar 131 Tepkime puanı 23 10 Şub 2020 #1 Yavru muhabbet kuşum yem kırmıyor sanırım. Ben de dal darı ve aspur veriyorum. Sürekli vermemin bir zararı var mı.
Yavru muhabbet kuşum yem kırmıyor sanırım. Ben de dal darı ve aspur veriyorum. Sürekli vermemin bir zararı var mı.
Y Yunus Emre Zandolu Meraklı Üye Katılım 2 Şub 2020 Mesajlar 131 Tepkime puanı 23 10 Şub 2020 #2 Yunus Emre Zandolu' Alıntı: Yavru muhabbet kuşum yem kırmıyor sanırım. Ben de dal darı ve aspur veriyorum. Sürekli vermemin bir zararı var mı. Genişletmek için tıkla ... Alırken satıcı kontrol etti kursagi doluydu kırıyor o zaman dedi. ama kafesteki yemlere pel dokunmuyor ama aspur ve daldarıyı sürekli yiyor.
Yunus Emre Zandolu' Alıntı: Yavru muhabbet kuşum yem kırmıyor sanırım. Ben de dal darı ve aspur veriyorum. Sürekli vermemin bir zararı var mı. Genişletmek için tıkla ... Alırken satıcı kontrol etti kursagi doluydu kırıyor o zaman dedi. ama kafesteki yemlere pel dokunmuyor ama aspur ve daldarıyı sürekli yiyor.