Kuşlarım...
Yeni Üye
Attığınız videoda ki gibi bir kusması varsa kur değil.
Evren o şekilde kusuyor ondan daha az birde başını o kadar sarsmadanAttığınız videoda ki gibi bir kusması varsa kur değil.
Attığınız videoda ki gibi bir kusması varsa kur değil.
Evren o şekilde kusuyor ondan daha az birde başını o kadar sarsmadanAttığınız videoda ki gibi bir kusması varsa kur değil.
Hocam lütfen şu kuşun nasıl kustuğunu bir çekin atın da bir şey söyleyeyim. Kim Milyoner Olmak İster'e döndü konu.Evren o şekilde kusuyor ondan daha az birde başını o kadar sarsmadan
Hocam lütfen şu kuşun nasıl kustuğunu bir çekin atın da bir şey söyleyeyim. Kim Milyoner Olmak İster'e döndü konu.
Hocam lütfen şu kuşun nasıl kustuğunu bir çekin atın da bir şey söyleyeyim. Kim Milyoner Olmak İster'e döndü konu.
Youtube'a yükleyin ve linkini buraya atın.Atılmıyor kaç kere denedim![]()
Youtube'a yükleyin ve linkini buraya atın.
Attım gailba bakabilirsiniz![]()
A gerçekten mi o yüzden midir yani ?Kusmanın müsebbibi aynalı salıncak. Kullanmayınız böyle zararlı şeyleri. Kaldırıp atın. Gözlemleyin, kuş devam ederse mantar oluşumu var demektir.
Siz deyince hemen çıkardım.Kusmanın müsebbibi aynalı salıncak. Kullanmayınız böyle zararlı şeyleri. Kaldırıp atın. Gözlemleyin, kuş devam ederse mantar oluşumu var demektir.
Sebebi aynadır. Ancak aynayı çıkarınca aynı sorun devam ederse, konuyu güncelleyin.A gerçekten mi o yüzden midir yani ?
Soru bana mı ?Sebebi ayna hocam. Başka bir sebebi yok. Yani attığın video ile şu kuşun durumu arasında nasıl bir bağlantı kurdun?
Hayır. Neden olsun ki?Soru bana mı ?
Yani sorun ne ?Hayır. Neden olsun ki?
Yani sorun ne ?
hocam ayna önünde veya eşine dediği için kur dediydimAttığınız videoda ki gibi bir kusması varsa kur değil.
Ama öyle değil dediler...hocam ayna önünde veya eşine dediği için kur dediydim