Teşekkürler Ahmed bey evet biraz daha yuvada kalacaklar bundan dolayı.Masallah cok tazee bunlar
Doğru diyorsun Yusuf beyMaşallah cengiz usta iyi damızlık olur bunlardan![]()
TeşekkürlerMaşallah
En son geri yerliye dönecem gibiDoğru diyorsun Yusuf beyama iş yerinde müşteriler soruyor satlık kuş varmı diye ilk kuluçkadan iki kuş kaldı elimde onları ayıracam damızlık olarak bunları satışa sunacam satılan satılacak 3. Kuluçkalar geldimi kalanları damızlık olarak ayırırım. 3 takım kuşumun yavrularını özellikle damızlık ayıracam onların yavruları yeni yeni çıkmaya başladı
Abi bu showun derdi tasası isteği bitmiyorBunlar çek amaçeke dön
![]()
Valla doğru diyorsunda show biraz daha zor oluyor. Ben vaz geçtim showdan kalabalık olsun bereketli olsunAbi bu showun derdi tasası isteği bitmiyorevde besleyince çok çiftte getiremiyorum az olsun öz olsun dedik harbi öz oldular
Teşekkürler Cem bey evet salmada. Sabah anaçların birisi yuvaları talan etmiş bir yavruyu öldürmüş ayırdım p çifti salma çok zor oluyor. Tam oturdu diyorsun birisi piskopata bağlayıp tüm düzeni bozuyor malasef.Maşallah Cengiz Bey yavrular salmadanmı
TeşekkürlerMaşaallah keyifli hobiler
Teşekkürler Cem bey evet salmada. Sabah anaçların birisi yuvaları talan etmiş bir yavruyu öldürmüş ayırdım p çifti salma çok zor oluyor. Tam oturdu diyorsun birisi piskopata bağlayıp tüm düzeni bozuyor malasef.