H Hasan BASKIN Guest 25 May 2013 #1 Yeni mubişim hakkında düşünceleriniz sağlık durmu vs vs yani hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Yeni mubişim hakkında düşünceleriniz sağlık durmu vs vs yani hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Sezin ÇELİK Yeni Üye Katılım 12 May 2013 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 25 May 2013 #2 orda ayna mi var bana mi oyle geldi?
K kaansam Guest 25 May 2013 #3 Sezin ÇELİK' Alıntı: orda ayna mi var bana mi oyle geldi? Genişletmek için tıkla ... ayna hangisi? ben göremedimde.
Sezin ÇELİK' Alıntı: orda ayna mi var bana mi oyle geldi? Genişletmek için tıkla ... ayna hangisi? ben göremedimde.
H Hasan BASKIN Guest 25 May 2013 #4 Ayna yok sol alttakini diyosanız kalamar kemiği o birde ilk fotoya dikkat ederseniz tırnakları çok mu uzun ?
Ayna yok sol alttakini diyosanız kalamar kemiği o birde ilk fotoya dikkat ederseniz tırnakları çok mu uzun ?
Sezin ÇELİK Yeni Üye Katılım 12 May 2013 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 25 May 2013 #6 telefondan girdigim icin net goremedim pardon
E Eren Temiz Guest 25 May 2013 #9 hasan' Alıntı: bir problemi yok dimi çok korkak da Genişletmek için tıkla ... Bir problemi yok maşallah çok güzel bir dişi, benim muhabbetim de ilk geldiğinde çok korkuyordu 4 günü alıştı artık.
hasan' Alıntı: bir problemi yok dimi çok korkak da Genişletmek için tıkla ... Bir problemi yok maşallah çok güzel bir dişi, benim muhabbetim de ilk geldiğinde çok korkuyordu 4 günü alıştı artık.
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 25 May 2013 #10 En sevdiğim renklerden maşallah
H Hasan BASKIN Guest 26 May 2013 #12 Sağol kardeşim.Bi arkadaş dişi demiş bana erkek olduğunu söylemişlerdi .