İbrahim BYRAM
Paylaşımcı Üye
Üretime yeni kafeslerimiz.
Amin Allah Cümlemizden Razı Olsun AbicimEyvallah sağolasın. Allah razı olsun.
Hayırlı olsun. Cekmeceleri nasıl yaptınız?
Teşekkürler Allah razı olsun.MaşaAllah Hayırlı olsun.
Sağlıklı mutlu günler dilerim.
Amin Allah razı olsun. Allah olmayanlara nasip etsin inşallah.Eline saglik kardesim, bereketli uretimler olsun. Ben de kendime mdf kafes yapmak istiyorum ama uretim yapacak yer yok malesef![]()
Bana da anlatabilir misiniz özelden valla kağıt parçasından çekmece yapmakdan gına geldi uygun ölcüde kes yapıstır vsAllah razı olsun. Cekmeceleri kendim yaptım. Fotograflamak sonradan geldi aklıma. Çok meziyetleri oldu çekmeceler. 1 günümü aldı.
Bana da anlatabilir misiniz özelden valla kağıt parçasından çekmece yapmakdan gına geldi uygun ölcüde kes yapıstır vs![]()
....Allah razı olsun. Cekmeceleri kendim yaptım. Fotograflamak sonradan geldi aklıma. Çok meziyetleri oldu çekmeceler. 1 günümü aldı. Orta gri görünen bölüm alüminyum panel. Kahve rengi olan kenarlar 4 köşe PVC profili boylamasına 4 e kestim. L profil elde ettim. Sonra bu profilleri spralle boy ve enine göre parçalar kestim. Kestiğim parçaları spralle 45 derece köşe çapı vererek kestim. PVC yapıştırıcı olarak bilinen tangitle köşeleri birlestirdim. Alüminyum panelleri dayson'la yapıştırdım ve kenar boşluklarıni doldurdum.
Teşekkür ederim gördüm tamamdırYukari yazdım cevap olarak ama Fotoğraf veya vidyolu olsa daha anlaşılır olurdu.
Teşekkür ederim gördüm tamamdır![]()
Teşekkürler Allah razı olsun.
Amin Allah razı olsun.Elinize sağlık. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol üretim nasip etsin.