yeni kafes aldım ne zaman

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mikail ÖZKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Mikail ÖZKAN

Guest
arkadaşlar kuşlarımı 5 gün önce yeni kafes aldım yuvalığınıda taktım kafese ne zaman alışır ve yuvaya girip çıkar acaba? kuşlarım 2 senedir bende ama ben yuva takmıyordum yanlışmı yapmışım beni bilinçlendirirseniz çok sevinirim
 
en fazla bir ay içerisinde yuvalıga girerlar birde kuşlarınızı sesiz ve biraz yüksek bir yere asın
 
baş hizamda asılılar şu anda gündüzleri genelde yalnız kalıolar biz balkonda oluoz ama akşam beraberiz yuvalık önceden takmıyordum bi sakıncası olurmu?
 
Çiftleşmelerini istiyorsan koyacan yüksek bir yere hiç karışmayacan ( yem su vb durumlar hariç ) bide tabi kuşlarının kızışıp kızışmadığı var kızışmışsa yaru alabilirsin kızışmamıssa alamazsan beklemen lazım daha.
 
akvaryumcudan kızıştırıcı tohum aldım yemlerine karıştırıyorum birde dişinin burnu kahverengi bu kızışmış olduğunu göstermiormu?
 
baş hizamda asılılar şu anda gündüzleri genelde yalnız kalıolar biz balkonda oluoz ama akşam beraberiz yuvalık önceden takmıyordum bi sakıncası olurmu?

bi sakıncası olmaz..ama keşke önceden taksaydın yani şimdiye yavru alırdın ama bu demek değil ki şimdi yavru alamazsın yine alırsın yani yuvalığın şimdi takılması çiftleşme için bir sorun teşkil etmez..
 
Kahverengiyse Kızışmışstır. Ya erkeğin cere rengi?
 
birde kardeş benim erkek çok güzel uçuyordu birden bire sağ kanadına birşey oldu şimdi uçamıyor anca kanepeden kafesine zor gidiyor bu sorun olumru çiftleşmede?
 
Sorun olacağını sanmıyorum ama daha bilgili arkadaşlar daha iyi bilir :D
 
resim çok uzaktan olmuş. yakınlaşıp kuşların resmini atabilir misiniz?
 
Geri
Üst