Dün gelmesi gereken yumurta bugün geldi bir sıkıntı ya da eksiğim olabilir mi yoksa 3 gün arada olabiliyor mu?Benimkilerin de ilk kuluçkası
3/12 1.
5/12 2.
7/12 3.
9/12 4.
Bugünde inşallah 5. gelecektir. Doluluğunu daha kontrol etmedim. İlk kuluçkası olduğundan çok rahatsız etmemeye çalışıyorum. İnşallah yumurtaları doludur benimkilerin. Sizinkilerde benimkiler de sağlıkla büyür inşallah.
Teşekkürler @Yusuf Kürşat AKKUŞ .Olur da gıda konusunda bir eksikliğim olabilir mi diye önlem amacıyla sormuştum.Siz yumurtanın gelişini ne öne alabilirsiniz ne geciktirebilirsiniz öyle gecikmeler olabilir sıkıntı etmeyin
Tamamdır. Teşekkürler.Siz yem su verin gerisine karışmayın hatta kuluçkadayken mama da hafta da 1 veya 10 günde 1 verin
Beyaz da olabilir.Birşey soracağım dişininin yumurtlaması için illa çeresinin çok köyü mu olması gerekiyor
Genlerini bilmeden birşey diyememYo yani benim kuşun ki kahverengi. Ama şu an tüyde. Birde lutino kırması dişi, jumbo mavi erkek yavruları nasil olur
MAŞALLAHdün ilk yavrumuz çıktı. 6 yumurta var altında 5i dolu 1i çıktı kaldı 4 yumurta
inşallah teşekkürlerHayırlısıyla sağlıkla büyüsünler inşallah.