Kac aylik tahminenMerhaba arkadaşlar dişi yavrunun acaba yoksa yetiskinmi üretime uygunmu Ekli dosyayı görüntüle 8045 Ekli dosyayı görüntüle 8045 Ekli dosyayı görüntüle 8046
Disi yavruymus uğur bey öyle dediBenim kuşlara çok benziyor yerlerine alissinlar ınsallah yavru alırsınız .
Kafes bir felaket değişecek enkaz olmuş akrabamdan o şekilde dün aldım yarın damızlık bir dişi ve kafes alicamErkeği çok beğendim
Kuşların hayrını görün
Ama birşey dikkatimi çekti
Kafeste soyulmalar var
Kuşu hasta eder ordaki kir pas
Tavsiyem kafesi değiştirin
Boyasız kafeslerden alabilirseniz daha uzun ömürlü olur
samatyalı hobi amaçlı üretici
çok teşekkürler 10 gun önce bir çift aldığım biri var o çift güzel çıktı çiftleşme ye başladılar ondan ali cam büyük ihtimal erkek hazır değilmi yoksa erkegide veri cem çünküHayırlısı olsun inşallah
Kuşu üreticiden almaya bakın
Petshop tanıdıksa alın
Ben erkeği beğendim resimde yakışıklı çıkmış HAZIR GİBİ duruyorçok teşekkürler 10 gun önce bir çift aldığım biri var o çift güzel çıktı çiftleşme ye başladılar ondan ali cam büyük ihtimal erkek hazır değilmi yoksa erkegide veri cem çünkü
Güzel güzel ama ben olsam ikisinide veririmBurda daha net
Dogru diyorsunuz ama erkek çok tatlıGüzel güzel ama ben olsam ikisinide veririm
Hazır takım alırım
Madem güvenli biri
Aldıklarında güzel çıkmış
Ver bunlarıda hazır takım al süreç hızlanmış olur eş tutturmayla uğraşmamış olursun
Seçim sizin nasıl arzu ederseniz artıkDogru diyorsunuz ama erkek çok tatlı
Kur yapamiyor dişi dovuyorBen erkeği beğendim resimde yakışıklı çıkmış HAZIR GİBİ duruyor
Kur yapma falan varmı
Eğer varsa verme erkeği sadece dişi al
Ve eğer önceki aldıklarını beğendiysen bunları ver yerine bir çift almayı dene hazır çift herzaman daha iyidir