Yeni kuşum hakkında yardım.

Tolga KARLI

Meraklı Üye
Katılım
8 Tem 2013
Mesajlar
112
Tepkime puanı
0
İyi geceler benim 4 aylık jumbo erkek kuşum var bugünde yeni yeme düşmüş çok büyük ihtimal dişi olan kuşum var ayrı kafesteler kuşlarım aynı odada mı farklı odalardamı durması daha doğru olur. Kuşumun resmi aşağıda bir sıkıntısı var mıdır ve ya öneriniz varmı bakım konusunda yere yem su da koydum ayrıca birşey yapmam gerekir mi yem felan yemiyor acaba yavru olduğu için problem olur mu ?

s9ht6.jpg

s9hrl.jpg
 
önce hayırlı olsun, yem yememesi yeni geldiği için normaldir 1-2 güne alışır, kuşta değilde kafeste sıkıntı var boyaları kalkıyor ve kuşa zarar verebilir, değiştir derim şahsen, tabi tahta tünekte daha iyi olur.
 
önce hayırlı olsun, yem yememesi yeni geldiği için normaldir 1-2 güne alışır, kuşta değilde kafeste sıkıntı var boyaları kalkıyor ve kuşa zarar verebilir, değiştir derim şahsen, tabi tahta tünekte daha iyi olur.

Öncelikle teşekkür ederim.Evet onu bende fark ettim boyasız kafes almıştım bu jumbo kuşumun kafesiydi normalde yeni kafes ve tahta tünek almıştım ona. zaten tünekleri vs. yarın almayı düşünüyorum gece vardiyasında olduğum için alamadım.
 
Aynı odada durmalarında bir problem olmaz siz düzenli bakımını yapın yeni geldiği için alışana kadr yem yemez merak etmeyin bir süre sonra alışır kuşunuz sağlıklı ama kafesiniz için aynı şeyi söliyemicem
 
Teşekkür ederim biraz yem yemeye başladı suda içiyor ishal olmuş vitamin koydum umarım hemen düzelir.
 
Geri
Üst