Mevlüt Erdinç
Yeni Üye
Aldığım yer 5 aylık olduğunu söyledi ben inanmadım foruma sormak istedim emin misiniz acabaMaşallah.Yeni yeme düşmüş 35-40 gün civarı erkek kuş.
Bende bildiğim kadarıyla 5 aylıktan küçük olduğna emindim teşekkürler saoğlun içim rahatladı
Bu kuş taş çatlasa 2 aylık en fazla o da . Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.Seni kandırmışlar benim tahmince bu kuş 3 4 yaşında bir erkek
Bu kadarda olmaz yeni yeme düşmüş maşallah güzel kuşAldığım yer 5 aylık olduğunu söyledi ben inanmadım foruma sormak istedim emin misiniz acaba![]()
Abartmayın isterseniz bence kuştan anlamıyosunuzSeni kandırmışlar benim tahmince bu kuş 3 4 yaşında bir erkek
Teşekkürler tavsiyeniz içinBu kuş taş çatlasa 2 aylık en fazla o da . Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Bu arada maşallah delikanlıya, tünekleri tahta tünekle değiştirin.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim kuş dükkanım vardı maddi durumlar yüzünden kapattıkBu kuş taş çatlasa 2 aylık en fazla o da . Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim zamanında kuş evim vardı maddi durumlar yüzünden kapatmak zorunda kaldımAbartmayın isterseniz bence kuştan anlamıyosunuz![]()
Maddi durumlar yüzünden olduğuna emin misiniz ben 5 aylığa büyük diyorum diz 3 4 yaşında diyosunuz insafBenim kuş dükkanım vardı maddi durumlar yüzünden kapattık
Benim zamanında kuş evim vardı maddi durumlar yüzünden kapatmak zorunda kaldım
Eminim tabi benim hesaplarımı siz mi tutuyorsunuzMaddi durumlar yüzünden olduğuna emin misiniz ben 5 aylığa büyük diyorum diz 3 4 yaşında diyosunuz insaf![]()
35-40 günlük yavruya 3-4 yasında diyorsunuz. Anlamadığınız bariz ortada bu şekilde insanları yanıltıp yanlış bilgi veriyorsunuz. Kümesinizde kaç çift vardı.Benim kuş dükkanım vardı maddi durumlar yüzünden kapattık
Benim zamanında kuş evim vardı maddi durumlar yüzünden kapatmak zorunda kaldım
Tamam arkadaşım 10 yaşında kuş. senin dediğin olsunEminim tabi benim hesaplarımı siz mi tutuyorsunuz
o kadar yok be 3 4 yaşındaTamam arkadaşım 10 yaşında kuş. senin dediğin olsun
Teşekkürler iyi geceler sizeo kadar yok be 3 4 yaşında
size de iyi gecelerTeşekkürler iyi geceler size
maşallah kuşunuz çok güzel. taş çatlasa 1,5-2 aylık erkek. sağlıkla besleyin.Arkadaşlar yeni bi kuş aldım bugün cinsiyeti ve yaşını öğrenebilir miyim![]()
Teşekkürlermaşallah kuşunuz çok güzel. taş çatlasa 1,5-2 aylık erkek. sağlıkla besleyin.