Adamlara bak hasta kusu cikarmak icin neler yapiyolar bide 2-3 kuruş kazanmak icinAynen ver eski kusumu dedim geri verirken bile 2 adamın lafına inanıp 10 numara kuşu geri veriyorsun dedi ama aldım eski kuşumu geri
Belediyeye şikayet edicem gerekirse bakanlığa şikayet edicem bimere dahi yazicamAdamlara bak hasta kusu cikarmak icin neler yapiyolar bide 2-3 kuruş kazanmak icin
Aklı sıra çokecekti parama ve sağlam kusuma bu disiden 5 6 yavru alacaktı. Bide bana ne dedi alacaksan bunu al baska kuş istersen üste 20tl daha fark vermen gerekir ben orda anladim olayi kuşumu geri ver dedimKuşun kör olduğunu görür görmez anladı da kendi sattığı kuşun ölmek üzere olduğunu heryerinin mantar olduğunu anlayamamış mı ?
Samsun hocam burda tek olduğu için 2 liralik kalamari 10 tlden akıllı yemligi 15den falan satıyor. Arabayı satınca samsuna gitmek sıkıntı oluyor kutuda kuşla 40dk yol gideceksin vicdanım aciyor samsuna goturemiyorumHangi şehir merak ettim
ne vicdansız insanlar var ülkemizde malesefSamsun Çarşamba hocam burda tek olduğu için 2 liralik kalamari 10 tlden akıllı yemligi 15den falan satıyor. Arabayı satınca samsuna gitmek sıkıntı oluyor kutuda kuşla 40dk yol gideceksin vicdanım aciyor samsuna goturemiyorum
Aynen hocam hesaplarını verecekler allah katında inşallahne vicdansız insanlar var ülkemizde malesef
Mersin'in gözünü sevim ozamanAllahtan burda boyle biri yok yada ben karsılaşmadim burda petshop dolu normal kuşu 50 ye satiyolar ama
Samsunda çok güzel petshoplar var ama ilçe olunca böyle oluyor bide çiftlik kuracakmisAllahtan burda boyle biri yok yada ben karsılaşmadim burda petshop dolu normal kuşu 50 ye satiyolar ama
Aynen öyle bu işe bi denetim gelmesi lazım artık böyle olmaz hiç denetim yokPara yolmak icin kör demistir cok bilirler yazik buyutuyo millet zar zor yeme dusuyo 15 liraya aliyolar 50 75 e satarlar hic emek harcamadan